Gelişimi

132 görüntüleme
M

Merve Ş.

16 Şubat 2026 21:21
Merabalar bebeğim 1 yaşında doğum kilosu 3180 şuan 9700 etraftakiler zayıf olduğunu söylüyor kilosu aylardır durdu sizce ne yapmalıyım
E

Elifff12345

16 Şubat 2026 21:41
Bebeğinizin kilosu normal bence kesinlikle zayıf değil
O

Ozlem

16 Şubat 2026 21:45
Kilosu 1 yaşında 3 katına ulaşmış beklenende bu diye biliyorum. Bencede normal kilosu
M

Melike M.

16 Şubat 2026 22:15
Aylardır durmasına bışey dıyemem ama bebeğınız tam olarak ayına uygun kıloda
A

Arzu.G

16 Şubat 2026 22:22
Kilosu gayet iyi maşallah 🧿 cevredekiler de aman yani herşeyi çok biliyorlar benim oğlum 13-14aylik olana kadar persentilde sinirdaydi hep ailesi akrabası sülalesi çocuğa hasta muamelesi yapıyordu o yüzden çok sinirleniyorum anneleri bu zorbalığa maruz bırakanlara .takılmayın hiç kilosu gayet iyi hatta normal kabul edilen değerden yaklaşık 1kilo da fazlaniz var .kilo alımı ilk aylardaki gibi 500-600 gramlar olmaz zaten bu saatten sonra .özellikle d vitamini ve demir değerleri iyiyse sorun yok 100gramla da kapatabilir bazı [ayları.ha](ayları.ha) illa içim rahat etmiyor diyorsanız atom tariflerini deneyin kalorisi yüksek sağlıklı yağlar ekleyin öğünlerine çok güzel kilo aldırır onlar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir