Gelişim Süreci

334 görüntüleme
S

Sevdegül Y.

24 Ağustos 2026 22:05
Bebeğim 17 aylık işaret ediyor edince bakıyor bişey istediğinde yada bize bişey verirken ıhh diyor uuuu ınnn ınnn gibi basit taklitlerimizi yapıyor hayvan taklidi yok bilinçli kelimeleri gel- anne - cıs- su içince elhamdülillah ezan okununca Allah diyor. Ama bazı tuhaf davranısları var gelişimsel olarak geriden geliyor. Yürümeyi yeni öğrendi kafasını duvara vuruyor tekrarlayarak kollarını çırpıyor ben yokken yabancı birinde durup ağlamıyor topu getir desem getirmiyor direk eliyle ah diyor uzatıyor otizim mi bu ne yani ben deliricem düşünmekten bişey diyen yok
E

Eda D.

24 Ağustos 2026 23:00
17 ay yürümeyi yeni öğrenmesi normal bence 18 aya kadar olabilir [deniliyor.kızım](deniliyor.kızım) 21 aylık dediği olmayınca oda kafasını vuruyor [duvara.kollarını](duvara.kollarını) da heyecanlanınca çırpıyor erken doğum surekli takipli video da çekiyorum doktora gitmeden normal denildi hep daha 1 haftadır felan kelime sayısı birden arttı şimdiye kadar tek tüktü
E

Eda D.

24 Ağustos 2026 23:04
Eğer ekran vermişseniz olabilir binamıza başka şehirden bebek geldi oynatmak için yanına götürdüm 21 aylık bebek baba bile demiyor bay bay alkış bilmiyor hiç ama baktımki arkada dev ekran televizyon var biz izlemiyoruz kapatalım dedim bebek bize resmen [saldırdı.oyun](saldırdı.oyun) oynamayı hiç bilmiyordu baba göz teması a az geldi doktor normal demiş bu bebekteki gibi televizyon etkileyebilir
Şenay Ü. H. .

Şenay Ü. H. ..

Özel Eğitim Uzmanlığı

27 Ağustos 2026 00:11
Ayrıntılı değerlendirme gerekiyor. Uzman görüşü almanızı öneririm. Detaylı bilgi için Instagram üzerinden iletişime geçebilirsiniz 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir