Gelişim Süreci

57 görüntüleme
F

Feyza C.

26 Haziran 2025 10:04
Bebeğim 11 aylık doğum kilosu 3070 şu an kilosu 7800 emekliyor dizleri üzerinde bir yerlere tutunarak kalkabiliyor ama ayağa kalkamıyor ayakta durmak istemiyor. 5 kelimesi var arada bir söylediklerimi tekrar etmeye çalışıyor. Göz teması oyun kurmaya çalışması sosyal gülümsemesi babıldama şeklinde konuşma çabaları var. 2 alt 1 üst dişi çıktı ama kilo konusu beni tedirgin ediyor. Endişelenmeli miyim?
F

Feyza C.

26 Haziran 2025 10:06
Belirtmeyi unutmuşum 2 ana 1 ara öğün olarak ek gıda alıyor anne sütü alıyor ama sütüm az olduğu için devam sütüyle destekliyorum
F

Fatma S. ..

26 Haziran 2025 10:16
Bazı doktorlar 9. Ayda bazıları 1 yaşında doğum kilosunun 3 katı olmalı diyorlar. Kilosu biraz az gibi ama persentil eğrisi önemli e nabız da aşılara girin üstte menü gibi yer var orda persentil eğrisi var ordan bakabilirsiniz. Öğün sayısını arttırabilirsiniz.
Ajda M.

Ajda M.

26 Haziran 2025 10:44
Kullandığımız bu uygulamadan da bakabilirsiniz. Araçlar kısmına girin orada göreceksenizdir zaten değerlerinizi girip öğrenebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir