Gelişim Sıkıntısı mı ?
84 görüntüleme
S
Sedef D. S. ..
21 Ağustos 2025 08:16
Kızım 6 aylık olmak üzere göz teması var gülme var tepki var onlarda hiç bir sıkıntı yok baya da neşeli tepkilerini iyi aktaran hareketli bir çocuk fakat kendi kendine dönmüyor , tummy time yapmayı hala çok sevmiyor , sağa ve sola dönüp uyumuyor bile , bu bir sorun mudur bilemedim açıkcası sormak istedim
D
Derya Ö.
21 Ağustos 2025 08:41
Oğlum 13 aylık hiç tummy time sevmedi yapmadı.Gayet gelişimi yerinde görünüyor yazdıklarınıza göre tamamen dönmesine biraz daha var üzülmeyin sağlıkla büyütün bebeğinizi ☺️
E
Ebrar ..
21 Ağustos 2025 09:15
Bize doktorumuz 6.aya kadar bekleyebiliriz demişti
Kızım 6.ayda desteksiz oturabilirken dönmeyi yapmıyodu, doktor oturma becerisi bir ileri seviye olduğu için sorun olarak görmüyorum, dönmekten hoşlanmıyor olabilir dedi zaten de yüzüstü durmuyodu hep oturmak istiyodu. 6.ay tam bitti 7den gün alınca dönmeye başladı
Kızım 6.ayda desteksiz oturabilirken dönmeyi yapmıyodu, doktor oturma becerisi bir ileri seviye olduğu için sorun olarak görmüyorum, dönmekten hoşlanmıyor olabilir dedi zaten de yüzüstü durmuyodu hep oturmak istiyodu. 6.ay tam bitti 7den gün alınca dönmeye başladı
S
Sedef D. S. ..
21 Ağustos 2025 09:30
Çok ama çok teşekkür ederim cevaplarınız için bizimde oturmamızda bir sorun yok çok şükür , valla içim rahatladı 😍🤗