Gelişim Geriliği mi?

147 görüntüleme
H

Hümeyra K. ..

8 Şubat 2026 22:06
8 ay 17 günlük, emekleme yok, sağına soluna dönüyor ama yüz üstü yatırinca sırt üstü dönmüyor. Oturduğu yerden sağa sola tutunup kalkma eylemi yok. Ama koltuğa yaslayıp ayakta duruyor. Eksik davranışlar gelişim geriliği mi?
Ş

Şeyda D. T.

8 Şubat 2026 22:21
Benim kizim 10 aylikken yüz üstünden sırt üstüne dönmeye ve yuvarlanmaya başladı. Oturduğu yerden sağa sola tutunup kalkmada 1 aydir falan var kizim yeni 1 yaşina girdi. Ve hala emeklemiyor komando gibi surunuyor sadcee oda cani isterse :) direk yürümeye geçti yavas yavas yuruyor tam dengeyi kuramasada. her bebek farkli gelisiyor. Yakinda oda yapacaktir. Bende cok takiyordum kafaya hepsi oluyor inanin :)
G

Gülcan Ş.

8 Şubat 2026 22:51
Benım kızım da 8 aylık olacak yarın inşallah sırt üstünden yüz üstüne dönebiliyor ama yüz üstünden sırt üstüne dönemiyor emekleme yok zamanla olacaktır oturmaya bile 5 saniyeden fazla desteksiz durmuyor illaki olacak zamana ihtiyaçları var ama bizde destek olacağız
H

Hümeyra K. ..

8 Şubat 2026 23:53
Çok teşekkür ederim o kadar takıntı yaptım ki yani korkmaya başlamıştım
G

Gülcan Ş.

8 Şubat 2026 23:54
Allah büyük zamanla yapacaklar emin olun içinizi ferah tutun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir