Gelişim Geriliği 😓
105 görüntüleme
M
Mervenur
31 Mayıs 2026 12:50
Merhaba şuan 34. Haftadayim. En son kontrole 33+1 de gittiğimde bebeğimin karın çevresi 2 hafta gerideydi. Hatta 2 hafta 5 gün kadar geride. Doktor doğumdan sonra ölebilecegini, zihinsel engelli olabileceğini yada en iyi ihtimal zayıf bebek olarak doğacağını söylüyor. İkili üçlü ve ayrıntılı taramalar normaldi. Her hafta sık sık kontrole gidiyoruz. Doppler bebeğe giden damarlar ve su ölçümu yapiliyor. Şimdilik bir sıkıntı yok ama olması da an meselesi diyorlar. Çok tedirgin ve çok stresliyim.
Bebeğinde bu şekilde bir sorun yaşayıp sağlıkla kucağına alan var mı ?
Bebeğinde bu şekilde bir sorun yaşayıp sağlıkla kucağına alan var mı ?
T
Tuğba B. ..
31 Mayıs 2026 13:02
Bol bol dua edin kötü düşünmeyin yanılma payı çok oluyor dr ların her dediğide olmuyor sağlıcakla kucağınıza alın inşallahh
S
Sinemtys
31 Mayıs 2026 13:03
merhaba aynı şeyi şubat ayında 34.haftadayken bende yaşadım su fazlalığım ve tansiyonumdan kaynaklı demişlerdi.benimde tüm taramalarım temizdi hatta perinatoloj i servisine bile gittim aynı şeyi söylediler onlar küçük bir ihtimali bile size söylemek zorunda moralinizi sakın bozmayın.Bebeğimiz kontrollerde 3 hafta gerideydi.Benim tansiyon sorunum vardı Sonrasında doktorumuzla düzenli takip yapıldı bu süreçte tansiyon çok önemli mutlaka dikkat edin.bebeğim martta 37.haftada doğdu içerde kilo alamadığı için beklemedik gayet sağlıklı sadece söylendiği gibi biraz küçük doğmuştu şimdi 3.ayımıza gireceğiz gayet sağlıklıyız boyu kilosu her şeyi çok iyi.
M
Mervenur
31 Mayıs 2026 15:12
Amin inşallah çok teşekkür ederim 爐
Yükleniyor...