Gelisim Geriligi
188 görüntüleme
G
Gamze K. ..
24 Nisan 2026 09:03
2.5 yaş 11.5 kilo dgmk.3.650 ydi çok iştahsız hiç bişey yemek istemiuo gotirmedigim doktor kalmadı kandizlikccikti sürekli ilacı da kullandık yine düzelme olmadı kansızlık yok şuan [ama.istah](ama.istah) yine yok bu durumda olan var mı
M
Meliha T.
24 Nisan 2026 10:11
Gamze hanım başlarda ek gıda döneminde bazen aşırı güzel yiyen bebekler daha sonrasında iştah olarak düşüş yaşayabiliyor bir de bebeğinizin keyfi sağlığı yerindeyse kendinize bu kadar yüklenmeyin bence artık genetik faktörde etkili ayrıca siz çok yapılı biri değilseniz bebeğinizde belli bi noktaya kadar iri olabilir şöyle düşünün fazla yese de bu sefer aa ne kadar iri yaşıtlarından diyecekler o yüzden bence biraz akışına bırakın kendinizi üzmeyin bebeğinizi keyifle büyütün🙏🏻

Nur B. A.
25 Nisan 2026 11:18
2.5 yasinda 10 kilo olan bir kızım var doğduğu gunden berii zayf gidiyor cok kafama takiyrdm artk takmamaya karar [verdim.doktora](verdim.doktora) gotryrm hic bir sebebp. Yok keyfi yerinde zorlamyrm acikmasni beklyrm iki gundur ben acktm diyip kendi geliyor ☺️
G
Gamze K. ..
25 Nisan 2026 14:08
Aynen doktora götürüyoruz bı sebep yok ortada ustahsizligi için kafama takmasam belki normale dönecek herşey

Nur B. A.
25 Nisan 2026 14:11
Aynen doktora götürüyoruz bı sebep yok ortada ustahsizligi için kafama takmasam belki normale dönecek herşey
Yükleniyor...