Gelişim Geriliği
327 görüntüleme

ayşe
13 Ocak 2026 23:47
Merhaba arkadaşlar bebeğim de gelişim geriliği var dendi bir yaşında sıralama emekleme yok Mr istedi doktor bizim gibi bir durum yasayan var mı Mr a giren bebekleriniz varmi uyutuldu mu bebeğiniz uyutcaklar diye de korkuyorum
C
Cemre A. S.
23 Ocak 2026 17:32
merhaba benim oğlum 7 aylıkken desteksiz oturamadigi için mr istediler ve uyutularak mr çekildi birşey çıkmadı gereken tüm testler yapıldı yine birşey çıkmadı şuan 10 buçuk aylık olduk hala desteksiz oturamiyor . korkacak hiçbir şey yok içiniz rahat olsun bizde çok korktuk ama hiçbir şey olmuyo Allah'ın izniyle ♥️

ayşe
23 Ocak 2026 18:40
Biraz anesteziden de korkuyorum ilaç şeklindemi oluyor damardan mi veriliyor
C
Cemre A. S.
23 Ocak 2026 21:58
damardan oluyor hemen mr masasında ilacı veriyorlar zaten çıktıktan yaklaşık 1-2 saat sonra da uyanıyor o durumda görmek üzücü oluyor ama herşey onların iyiliği için
Ş
Şule Y.
6 Şubat 2026 00:32
Merhabalar fizik tedavi önerdi mi doktorunuz bizde 13 aylıkken gittik bu çocuk fizik tedavi görmeden yürüyemez dediler 3 ay fizik önerdi ayakta duramıyordu sürünme yoktu sadece sağa sola dönme vardı eğer 3 ay sonra gelişme başlamazsa emar istedi çok şükür şimdi yürüyor sizde bir araştırın farklı doktora görünün hemen emar demezler belki bize gittiğimiz 2. Doktor emara gerek yok dedi gerçktn de öyle oldu çok geçmiş olsun inşallah sizde çok güzel gelişmeler görürsünüz

ayşe
6 Şubat 2026 00:35
Merhabalar fizik tedavi önerdi mi doktorunuz bizde 13 aylıkken gittik bu çocuk fizik tedavi görmeden yürüyemez dediler 3 ay fizik önerdi ayakta duramıyordu sürünme yoktu sadece sağa sola dönme vardı eğer 3 ay sonra gelişme başlamazsa emar istedi çok şükür şimdi yürüyor sizde bir araştırın farklı doktora görünün hemen emar demezler belki bize gittiğimiz 2. Doktor emara gerek yok dedi gerçktn de öyle oldu çok geçmiş olsun inşallah sizde çok güzel gelişmeler görürsünüz
Ş
Şule Y.
6 Şubat 2026 00:43
Aynen götürün bir doktora bağlı kalmayın kelime sayısını mı soruyorsunuz bebeğimin

ayşe
6 Şubat 2026 01:08
Evet
Ş
Şule Y.
6 Şubat 2026 15:22
20 kelime şimdilik zaten gelişim geriliği olduğu için oda konuşmayıda etkiler mi oda geriden gelebilirmiş