Gelişim
114 görüntüleme
İ
İrem K.
8 Haziran 2026 20:36
Bebeğim tam bugün 1 yaşına girdi ve 2-3 aydır falan neredeyse 10 dan fazla kelimesi var. Anne baba mama meme dede gel kedi diyebiliyor anlamlı olarak söylüyor bu iyi bişey mi kötü bişey mi bazı yerlerde fazla olmazı da otizim yazmışlar? ama 24 saat kucağımda sürekli konuşuyoruz ekran hiç yok sadece diş dönemlerinde çok ağlarsa açtım birazcık ve kilosu hep alt sınırdan da düşüktü son zamanlarda sütüm iyice bitti ve mamayı daha çok içti 8150 kg şuan dk3330
G
Gülcan Ş.
8 Haziran 2026 20:46
Yani bence otizmle alakalı degıl zaten tek başına bu da otizim belirtisi de degıldır benim kızım da 1 yaşında 10 dan fazla kelimesi vardır 13 aylık olunca babaanne anaanne gibi kelimeler 18 aylık olunca akıcı konuştu bence bu çok güzel bir şey
İ
İrem K.
8 Haziran 2026 20:48
Yani bence otizmle alakalı degıl zaten tek başına bu da otizim belirtisi de degıldır benim kızım da 1 yaşında 10 dan fazla kelimesi vardır 13 aylık olunca babaanne anaanne gibi kelimeler 18 aylık olunca akıcı konuştu bence bu çok güzel bir şey
G
Gülcan Ş.
8 Haziran 2026 20:50
Ekran görmedıgı için birde dili dönüyor konuşmayı seviyor bebegınız sevinin bence endişelenmeyin çünkü bazıları erken konuşur bazıları geç konuşur bu tamamen bebeklerin gelişimiyle alakalı
Yükleniyor...