Gelişim
91 görüntüleme
K
Kübra Y.
10 Şubat 2026 14:49
İyi günler hocam. 1 yaş bebeklerinde genel olarak nasıl gelişim olmalıdır? Konuşma, boy, kilo, yürümek v.s. gibi
11 ay 23 günlük erkek bebek yürüyor, anne baba nene anneannene dede gel hadi mama meme gibi kelimeleri söylüyor. İkili cümlede ise baba gel baba nerede hadi gel gibi cümleler kuruyor. Bu durum gelişim açısından sıkıntı oluşturur mu? Erken mi bu tarz için?
11 ay 23 günlük erkek bebek yürüyor, anne baba nene anneannene dede gel hadi mama meme gibi kelimeleri söylüyor. İkili cümlede ise baba gel baba nerede hadi gel gibi cümleler kuruyor. Bu durum gelişim açısından sıkıntı oluşturur mu? Erken mi bu tarz için?
M
MK ..
10 Şubat 2026 15:55
Maşallah deyin bence 🥰benimde kuzenim bu aylarda çok güzel konuşuyordu görenler şaşırıyordu bir sıkıntı olmadı benimde dokuz aylık bebeğim var bizde o aylarda adım atmaya başlayacağız gibi görünüyor
K
Kübra Y.
10 Şubat 2026 15:58
Maşallah deyin bence 殺benimde kuzenim bu aylarda çok güzel konuşuyordu görenler şaşırıyordu bir sıkıntı olmadı benimde dokuz aylık bebeğim var bizde o aylarda adım atmaya başlayacağız gibi görünüyor
M
MK ..
10 Şubat 2026 16:06
İnsanlara takmayın bence biliyorum bazen takmamak elde olmuyo ama bana da dokuz aylık bir bebek için çok haraketli hiperaktif olacak diye korkutuyorlar bazen bende takıyorum doktorumuz ayına göre gelişiminin iyi oldugunu söyledi en iyisini doktorunuz bilir 🥰
M
MK ..
10 Şubat 2026 16:07
Benim bebeğime konuşması geri diyolar ama ba ba de de at diyo istemsizce de olsa al dediğimde alıyor ver deyince veriyor doktorumuz normal dedi kısacası her ağzı olan konuşuyor
K
Kübra Y.
10 Şubat 2026 16:08
İnsanlara takmayın bence biliyorum bazen takmamak elde olmuyo ama bana da dokuz aylık bir bebek için çok haraketli hiperaktif olacak diye korkutuyorlar bazen bende takıyorum doktorumuz ayına göre gelişiminin iyi oldugunu söyledi en iyisini doktorunuz bilir 殺