Gelişim
158 görüntüleme

Ayşe V. ..
9 Şubat 2026 17:22
Kızım 9 aylık oldu ek gıda ve mama alıyor ama son 3 ayda 600 Gr almış persentil olarak alt sınırda şuan 7850 kilosu az mı biraz tedirgin oldum protein vs de alıyor yoğurt da veriyorum yemekte veriyorum az az yiyor hastalanmksti iştahı da azaldı ne yapmalıyım

Ebru K. ..
9 Şubat 2026 19:29
Herşey yaptım normde iştahlı bir bebekti ta ki hasda olana kadar ondan sonra yemedi zt yarın özle götürecem tarhana çorbasından tut özel mamalar büsürü tarifler denedim ama yok 10 gün oldu mama dahil içmiyor yarın inşallah doktorla görüşme sağlıyacağım hani zayıf olması önemli değil ama birşeyler yememesi can sıkıcı eyer yemesi güzelse bence purobelm etrmeyin derim

Ayşe V. ..
9 Şubat 2026 20:04
Herşey yaptım normde iştahlı bir bebekti ta ki hasda olana kadar ondan sonra yemedi zt yarın özle götürecem tarhana çorbasından tut özel mamalar büsürü tarifler denedim ama yok 10 gün oldu mama dahil içmiyor yarın inşallah doktorla görüşme sağlıyacağım hani zayıf olması önemli değil ama birşeyler yememesi can sıkıcı eyer yemesi güzelse bence purobelm etrmeyin derim

Ayşe V. ..
9 Şubat 2026 20:04

Ebru K. ..
9 Şubat 2026 22:23
Ben virüs ilacı kullandım ama antibiyotik değildi ama çok etkili bir ilaçtı

Ayşe V. ..
9 Şubat 2026 22:25
Ben virüs ilacı kullandım ama antibiyotik değildi ama çok etkili bir ilaçtı

Ebru K. ..
9 Şubat 2026 22:26
İlacı 3 gün boyunca kullandık zaten o kadar fazla kullanmadık ama yine de yemiyor yarın götüreceğim belki kanında Bir enfeksiyon falan vardır diye düşünüyorum

Ayşe V. ..
9 Şubat 2026 22:35
İlacı 3 gün boyunca kullandık zaten o kadar fazla kullanmadık ama yine de yemiyor yarın götüreceğim belki kanında Bir enfeksiyon falan vardır diye düşünüyorum

Ebru K. ..
9 Şubat 2026 22:36
Yeni bir demir ilacına da başlık evet bizde öyle düşündük ama bakalım tüm bebişlerimize iştahı bol olsun umarım

Ayşe V. ..
9 Şubat 2026 22:38
Yeni bir demir ilacına da başlık evet bizde öyle düşündük ama bakalım tüm bebişlerimize iştahı bol olsun umarım

Ebru K. ..
9 Şubat 2026 23:20
Amin🤲🏻❤️
M
Merve G.
10 Şubat 2026 11:09
Boyu nasıl bebeğiniz genellikle boya göre de doktor kiloyu sprun etmeyebiliyor

Ayşe V. ..
10 Şubat 2026 11:59
Boyu nasıl bebeğiniz genellikle boya göre de doktor kiloyu sprun etmeyebiliyor