Gelişim

158 görüntüleme
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

9 Şubat 2026 17:22
Kızım 9 aylık oldu ek gıda ve mama alıyor ama son 3 ayda 600 Gr almış persentil olarak alt sınırda şuan 7850 kilosu az mı biraz tedirgin oldum protein vs de alıyor yoğurt da veriyorum yemekte veriyorum az az yiyor hastalanmksti iştahı da azaldı ne yapmalıyım
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

9 Şubat 2026 19:29
Herşey yaptım normde iştahlı bir bebekti ta ki hasda olana kadar ondan sonra yemedi zt yarın özle götürecem tarhana çorbasından tut özel mamalar büsürü tarifler denedim ama yok 10 gün oldu mama dahil içmiyor yarın inşallah doktorla görüşme sağlıyacağım hani zayıf olması önemli değil ama birşeyler yememesi can sıkıcı eyer yemesi güzelse bence purobelm etrmeyin derim
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

9 Şubat 2026 20:04

🧸Ebru Keleş 🧸

Herşey yaptım normde iştahlı bir bebekti ta ki hasda olana kadar ondan sonra yemedi zt yarın özle götürecem tarhana çorbasından tut özel mamalar büsürü tarifler denedim ama yok 10 gün oldu mama dahil içmiyor yarın inşallah doktorla görüşme sağlıyacağım hani zayıf olması önemli değil ama birşeyler yememesi can sıkıcı eyer yemesi güzelse bence purobelm etrmeyin derim

Yani yemesi de mükemmel değil bir iki lokma o kadar birde çok hareketli normal görünüyor aslında bana ama bu kadar az kilo alınca bir kafam karıştı
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

9 Şubat 2026 20:04

🧸Ebru Keleş 🧸

Siz antibiyotik kullanmış mıydınız bitti mi
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

9 Şubat 2026 22:23
Ben virüs ilacı kullandım ama antibiyotik değildi ama çok etkili bir ilaçtı
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

9 Şubat 2026 22:25

🧸Ebru Keleş 🧸

Ben virüs ilacı kullandım ama antibiyotik değildi ama çok etkili bir ilaçtı

Ben antibiyotik kullandım çocuk 10 gün birşey yiyemedi
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

9 Şubat 2026 22:26
İlacı 3 gün boyunca kullandık zaten o kadar fazla kullanmadık ama yine de yemiyor yarın götüreceğim belki kanında Bir enfeksiyon falan vardır diye düşünüyorum
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

9 Şubat 2026 22:35

🧸Ebru Keleş 🧸

İlacı 3 gün boyunca kullandık zaten o kadar fazla kullanmadık ama yine de yemiyor yarın götüreceğim belki kanında Bir enfeksiyon falan vardır diye düşünüyorum

Demir eksikliği de iştahsızlık yapıyor belki ona da bakarlar
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

9 Şubat 2026 22:36
Yeni bir demir ilacına da başlık evet bizde öyle düşündük ama bakalım tüm bebişlerimize iştahı bol olsun umarım
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

9 Şubat 2026 22:38

🧸Ebru Keleş 🧸

Yeni bir demir ilacına da başlık evet bizde öyle düşündük ama bakalım tüm bebişlerimize iştahı bol olsun umarım

Aminn inşallah 🥰
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

9 Şubat 2026 23:20
Amin🤲🏻❤️
M

Merve G.

10 Şubat 2026 11:09
Boyu nasıl bebeğiniz genellikle boya göre de doktor kiloyu sprun etmeyebiliyor
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

10 Şubat 2026 11:59

Merve Güneş

Boyu nasıl bebeğiniz genellikle boya göre de doktor kiloyu sprun etmeyebiliyor

Boyu 64 cm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir