Gelişim
180 görüntüleme
A
Ayla
1 Aralık 2025 02:17
Bebegim 9 aylık dk3200 şuankikilosu 7500 bikaç gün önce gitimiz zaman kilosu hakında doktor bşy demedi ama ban düşük geliyo diş çıkardı daha yeni bitane alt diş birzda iştahsz napablirim kilosu. İyimi
D
Duygu Y. ..
1 Aralık 2025 05:22
Sorunu çözmeniz lazim karni ağriyor olabilir sancisi olabilir ve en önemlisi diş olabilir

Fatma U.
Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog
1 Aralık 2025 05:38
Merhabalar herhangi bir hastalık ve diş durumu yoksa destekli uykudan kaynaklı olabilir. Her.uyanışında aynı desteği almak isteyeceği için sık uyanmaları olabilir. Desteklerinizi kademeli şekilde kesebilir veya azaltabilirsiniz
A
Ayla
1 Aralık 2025 10:15
Evetbi kaç gün önce iki alt dişi çıktı ama çok uzun bi süre bunu çektik uyku proglemini halada aynı bagırarak uyanıyo saçını çekiyo salayarak uyutrum onu yapamadan uyumuyo oda ayrı bşy
B
Burçe Ş.
1 Aralık 2025 10:35
37 günlük bebeğim çok uzun süreler uyanık kalıyor 12 saatin içinde sadece 1 saat uyuyısa uyuyor diğer türlü uykuya direniyo asla dalamıyo uykuya .ne yapcağımı şaşırdım şükür bir sağlık sorunumz yok ama uyumuyor
N
N N.
10 Aralık 2025 10:17
@Fatma Uygur Hocam merhaba,cevaplarsanız çok sevinirim,oğlum 18 aylık kelime sayısı iyi çok şükür,yenilerini de öyrenmeye çalışıyor,işaret parmağı kullanma,ortak dikkat,hayali oyun,göz teması,isme tepki(aşırı meşgul deyilse),iletişim şükür normal.Sadece bir kaç defa örneğin,kitapda bişey arıyo ve benim göstermemi istiyosa,ya da benim resim çekmemi istiyosa elimden çekiştirip yaptırmaya çalışıyor,yani daha çok beceremediği şeylerde nbenim elimi çekiştiriyo,bir de bir kaç gündür çığlık atmaya başladı durduk yere eğlencesine(ablasından öyrendi büyük ihtimal),komutları daha önceler çok iyi yapardı şu aralar sadece canınisteyince yapıyor,bazen kafasını sağa sola sallıyor,ellerini falan sallıyor,yani bunlar sorun teşkil edermi ypksa her çocuğun dönem dönem yaptığı normal davranış şeklimidir?