Gelişim

96 görüntüleme
E

Ecem K.

20 Haziran 2025 16:42
Merhaba bebeğim 18 aylık dediklermizi yapıyor (ışığı aç kapat arabanı getir vs ) yaklaşık 25 kelimesi var fakat bay bay ı canı isterse yapıyor bu normal mi?
İ

İrem D. ..

20 Haziran 2025 16:51
Doktorun bu konuyla ilgili bir videosu var, o videoda kendi oğlunun da böyle olduğunu her şeyin aslında normal olduğunu telaş edilmemesi gerektiğini söylüyor. İsterseniz o videosunu bir izleyin, canlı yayın yapmıştı geçtiğimiz Kasım ayında. Her şeyi orada detaylı bir şekilde anlatıyor, içinizi rahatlatmakta yardımcı olur belki. :)
E

Ecem K.

20 Haziran 2025 16:52
Annelik iç güdüsüyle herhalde her durumda panikliyorum sosyal medya maalesef ki her yapılmayan davranısı otizm olarak karşımıza cıkarıyor
İ

İrem D. ..

20 Haziran 2025 16:56
Çok haklısınız, doktor "ortada dolaşan bir video var sanırım her anne onu izlemiş ve telaş yapıyor. Herkes aynı soruları soruyor bu konu hakkında." diyor videosunda. Eminim hepimiz aynı videolara denk geliyoruz ve telaş ediyoruz maalesef...
H

Hatice T. S.

20 Haziran 2025 16:56
Bebekler istediklerini yapıyor benim kızımda tam 18 aylık ani dediğiniz gibi 25-30 kelimesi var yaklaşık nadiren iki kelime ile cümle kuruyor ama bizim deigimizi değil kendi istediğini yapıyor
E

Ecem K.

20 Haziran 2025 16:59
Bizde 2 kelimelik cümleler yok sadece tekli kelimeler var ama her bebek kendine özgü büyüyor dediğiniz gibi kendi canları ne isterse öyle yapıyorlar ama karşımıza çıkan videolar beni endişelendiriyor sonra böyle şüpheye düşüyorum
H

Hatice T. S.

20 Haziran 2025 17:29
Benim kızım da sadece baba gel anne gel bana gitti vs yani öyle aman aman cümle kurmuyor dikkatle dinlerseniz sizin bebeginizde de bu tarz cümleler vardır ama korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum bizim bebeklerimizin yaşıtları şuan daha yeni yeni yürüyor yeni yeni bir iki kelime söylüyor hep ileri gelişimi olan bebeklerle kıyaslamayın öyle olunca çok üzülüyoruz şuan bebeklerimiz bence gayet normal
E

Ecem K.

20 Haziran 2025 17:32
Çok doğru söylüyorsunuz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir