Gel Gel Hareketi
395 görüntüleme
E
Ebru ..
Premium Üye
29 Haziran 2026 17:31
6 aylık bebek sağ eliyle gel gel yapıyor ve izliyor sık sık böyle bir şey yaşayan var mı normal midir
E
Eda D.
29 Haziran 2026 18:34
Benim kızım sürekli yapardı normal bence hatta daha bile erken başlamıştı banada değişik geldi çocuk nörolojiye video ile birlikte sormuştum büyüdükçe hepsi geçecek dedi öyle de oldu
E
Ebru ..
Premium Üye
29 Haziran 2026 21:37
Benim kızım sürekli yapardı normal bence hatta daha bile erken başlamıştı banada değişik geldi çocuk nörolojiye video ile birlikte sormuştum büyüdükçe hepsi geçecek dedi öyle de oldu
E
Eda D.
29 Haziran 2026 21:52
Elini sürekli izlerdi [9.aydan](9.aydan) sonra azaldı prematüre doğduğundan bizi herkes çok korkutmuştu herşeyden ama nöroloji çektiğimiz videoların çoğuna normal her çocuk yapar dedi cahillik işte el kol oynatmasını da epilepsi sanmıştım bem
E
Eda D.
29 Haziran 2026 21:53
Şimdi 19-20 aylık sanki o bebek gitti başkası geldi hepsi geçiyor
E
Ebru ..
Premium Üye
29 Haziran 2026 22:09
Şimdi 19-20 aylık sanki o bebek gitti başkası geldi hepsi geçiyor
P
Pınar ..
29 Haziran 2026 23:47
Benim oglumda 6. Ayindan beri yapiyor gel gel hareketini sag eliyle surekli yapiyor izliyor elinide suan 11 aylik azalma yok ama diger herseyi normal daha 2 gun oldu baybayi ogrendi 😊
E
Ebru ..
Premium Üye
29 Haziran 2026 23:48
Benim oglumda 6. Ayindan beri yapiyor gel gel hareketini sag eliyle surekli yapiyor izliyor elinide suan 11 aylik azalma yok ama diger herseyi normal daha 2 gun oldu baybayi ogrendi 😊
E
Ebru ..
Premium Üye
29 Haziran 2026 23:56
P
Pınar ..
30 Haziran 2026 00:22
Evet supheleniyordum hareketlerinden sanirim 1 ay erken dogdu o yuzden babaildamaya 10 aylikken gec basladi oglum korkuyordum bi anne olarak ama suan beni anladigini daha iyi belli ediyor bebegim surekli onunla oynamaya konusmaya calisiyorum 2 gundur baybayi ogrendi onu yapiyor gelisimi iyiye gidiyor cok sukur insallah sadece kuruntu yapiyoruzdur
E
Ebru ..
Premium Üye
30 Haziran 2026 00:23
Evet supheleniyordum hareketlerinden sanirim 1 ay erken dogdu o yuzden babaildamaya 10 aylikken gec basladi oglum korkuyordum bi anne olarak ama suan beni anladigini daha iyi belli ediyor bebegim surekli onunla oynamaya konusmaya calisiyorum 2 gundur baybayi ogrendi onu yapiyor gelisimi iyiye gidiyor cok sukur insallah sadece kuruntu yapiyoruzdur
P
Pınar ..
30 Haziran 2026 18:16
Gel geli bilincsiz yapiyor bence 5 6 aylikken anlayarak yapiyor olamaz hala ayni suanda bilincsiz yapiyor azalmada olmadi
E
Ebru ..
Premium Üye
1 Temmuz 2026 00:17
Gel geli bilincsiz yapiyor bence 5 6 aylikken anlayarak yapiyor olamaz hala ayni suanda bilincsiz yapiyor azalmada olmadi
Yükleniyor...