Gel Gel Hareketi

395 görüntüleme
E

Ebru ..

Premium Üye
29 Haziran 2026 17:31
6 aylık bebek sağ eliyle gel gel yapıyor ve izliyor sık sık böyle bir şey yaşayan var mı normal midir
E

Eda D.

29 Haziran 2026 18:34
Benim kızım sürekli yapardı normal bence hatta daha bile erken başlamıştı banada değişik geldi çocuk nörolojiye video ile birlikte sormuştum büyüdükçe hepsi geçecek dedi öyle de oldu
E

Ebru ..

Premium Üye
29 Haziran 2026 21:37
Eda Dedeoğlu
Benim kızım sürekli yapardı normal bence hatta daha bile erken başlamıştı banada değişik geldi çocuk nörolojiye video ile birlikte sormuştum büyüdükçe hepsi geçecek dedi öyle de oldu
Öyle mi sık yaparmıydı birde elini yaparken izliyor sizinde öylemiydi ne zaman geçti acaba çok kafama takıldı
E

Eda D.

29 Haziran 2026 21:52
Elini sürekli izlerdi [9.aydan](9.aydan) sonra azaldı prematüre doğduğundan bizi herkes çok korkutmuştu herşeyden ama nöroloji çektiğimiz videoların çoğuna normal her çocuk yapar dedi cahillik işte el kol oynatmasını da epilepsi sanmıştım bem
E

Eda D.

29 Haziran 2026 21:53
Şimdi 19-20 aylık sanki o bebek gitti başkası geldi hepsi geçiyor
E

Ebru ..

Premium Üye
29 Haziran 2026 22:09
Eda Dedeoğlu
Şimdi 19-20 aylık sanki o bebek gitti başkası geldi hepsi geçiyor
Çok sağolun cevapladığınız için el izlemesi mi sadece yoksa gel gel mi yapardı izlerdi acaba birde kaçıncı ayda başladı 🙏
P

Pınar ..

29 Haziran 2026 23:47
Benim oglumda 6. Ayindan beri yapiyor gel gel hareketini sag eliyle surekli yapiyor izliyor elinide suan 11 aylik azalma yok ama diger herseyi normal daha 2 gun oldu baybayi ogrendi 😊
E

Ebru ..

Premium Üye
29 Haziran 2026 23:48
Pınar
Benim oglumda 6. Ayindan beri yapiyor gel gel hareketini sag eliyle surekli yapiyor izliyor elinide suan 11 aylik azalma yok ama diger herseyi normal daha 2 gun oldu baybayi ogrendi 😊
Endişendim bilmiyorum sürekli yapmasından sanırım babıldama vs. Ne zaman başladı acaba normaldir umarım 🥲
E

Ebru ..

Premium Üye
29 Haziran 2026 23:56
Pınar
Otizimden şüphelendiğinizi yazmışsınız 🥲
P

Pınar ..

30 Haziran 2026 00:22
Evet supheleniyordum hareketlerinden sanirim 1 ay erken dogdu o yuzden babaildamaya 10 aylikken gec basladi oglum korkuyordum bi anne olarak ama suan beni anladigini daha iyi belli ediyor bebegim surekli onunla oynamaya konusmaya calisiyorum 2 gundur baybayi ogrendi onu yapiyor gelisimi iyiye gidiyor cok sukur insallah sadece kuruntu yapiyoruzdur
E

Ebru ..

Premium Üye
30 Haziran 2026 00:23
Pınar
Evet supheleniyordum hareketlerinden sanirim 1 ay erken dogdu o yuzden babaildamaya 10 aylikken gec basladi oglum korkuyordum bi anne olarak ama suan beni anladigini daha iyi belli ediyor bebegim surekli onunla oynamaya konusmaya calisiyorum 2 gundur baybayi ogrendi onu yapiyor gelisimi iyiye gidiyor cok sukur insallah sadece kuruntu yapiyoruzdur
İnşallah bu düşünce insanı bitiriyor gerçekten her şeyi inceler oldum bende şuan gel geli bilinçli mi yapıyor peki
P

Pınar ..

30 Haziran 2026 18:16
Gel geli bilincsiz yapiyor bence 5 6 aylikken anlayarak yapiyor olamaz hala ayni suanda bilincsiz yapiyor azalmada olmadi
E

Ebru ..

Premium Üye
1 Temmuz 2026 00:17
Pınar
Gel geli bilincsiz yapiyor bence 5 6 aylikken anlayarak yapiyor olamaz hala ayni suanda bilincsiz yapiyor azalmada olmadi
Doktora sormuşmuydunyz normal mi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir