Geçmeyen Uyuz

216 görüntüleme
E

Ebru Y. ..

30 Ağustos 2026 21:52
22 aylık oğlum var. [3.kez](3.kez) uyuz tedavisine başladık. Wilkinson pomad+ anti scap kullandık geçiyor gibi ama tekrar ortaya çıkıyor. Evde temizlemediğim şey kalmadı. Her yeri kirkladim çevremizdeki temaslılara krem kullandırdim. Tavsiyelerinize ihtiyacım var
R

Rabia Ç.

30 Ağustos 2026 21:58
Tırnaklarıyla tekrar vücuduna yayıyor olabilir mi Kükürtlü sabun denediniz mi
M

Melike M.

31 Ağustos 2026 01:58
Ablamlarda olmuşlardı.Bazı eczaneler bu hastalık için kendileri özel ilaç yapıyor.Ondan almışlardı geçti onlarınki.Bide kükürtlü sabun kullandılar hep
E

Ebru Y. ..

31 Ağustos 2026 09:38
Rabia Ç
Tırnaklarıyla tekrar vücuduna yayıyor olabilir mi Kükürtlü sabun denediniz mi
Kullandığımız kremlerde kükürt ve katran var, tırnaklarını kesiyorum ama tırnak diplerine de sürüyorum kremi
E

Ebru Y. ..

31 Ağustos 2026 09:38
Melike Molla
Ablamlarda olmuşlardı.Bazı eczaneler bu hastalık için kendileri özel ilaç yapıyor.Ondan almışlardı geçti onlarınki.Bide kükürtlü sabun kullandılar hep
Yaptıkları kremin içeriği ile bu wilkinson dediğim kremin içeriği ortalama aynıymış
R

Rabia Ç.

31 Ağustos 2026 13:04
Biz de yaşadığımız alanı daraltmıştık her yeri temizledik ama salonda yattık 10 gün halıları kaldırdık koltuklarda komple çarşaf serdik. Her gün temizlik yaptık sirkeli suyla. Aynı 2-3 kıyafeti yılayıp kullandık. Baza yatakları süpürgeyle aldık ama temizlenmeyen yerlerde yumurta kalabiliyor. Vücut sıcaklığı bulunca canlanıyorlar. Zaten zor bir süreç bebekle iyice zor. Allah kolaylık versin tez kurtulun inşallah
E

Ebru Y. ..

31 Ağustos 2026 18:15
Rabia Ç
Biz de yaşadığımız alanı daraltmıştık her yeri temizledik ama salonda yattık 10 gün halıları kaldırdık koltuklarda komple çarşaf serdik. Her gün temizlik yaptık sirkeli suyla. Aynı 2-3 kıyafeti yılayıp kullandık. Baza yatakları süpürgeyle aldık ama temizlenmeyen yerlerde yumurta kalabiliyor. Vücut sıcaklığı bulunca canlanıyorlar. Zaten zor bir süreç bebekle iyice zor. Allah kolaylık versin tez kurtulun inşallah
Wilkinson kremi kullandıktan sonra dip köşe her yeri temizledim, bu krem vücuttaki parazitleri öldürüyormuş, yeni kremlere başlayacağız şimdi xabion onunla da vücutta kalan yumurtalar ölüyormuş ama tekrarlar diye korkuyorum. Siz de 12 günlük tedavi mi oldunuz aradaki süreçte yapmam gereken bir şey var mi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir