Gecmeyen Tekrarlayan Pişik

76 görüntüleme
B

Büşra O. ..

2 Ocak 2026 20:20
Merhaba ikiz bebeklerim var 21 aylıklar fakat birinde 5 aydan itibaren pisikle mucadele ediyoruz kac kez bez değiştirdim yine de tekrarladi haftada neredeyse 3 kez pisik oluyor kanamalı bir sekilde ağlıyor sürekli krem suruyorum geciyor 2 gun sonra tekrar başa sarıyoruz doktora gittigimde yiyecekler asitli bağırsakları duzensiz çalıştığı icin boyle oluyor dedi ama kardeşi hic olmuyor bebek kiyaslamiyorm ama ayni ayda oldukları icin onun bağırsakları düzensizse kardesininde oyledir diye düşünüyorum en son alerjiden şüphelendim
Banu Ç.

Banu Ç.

2 Ocak 2026 20:26
İki krem var karıştırıp kullanırsanız pişiğe iyi geliyor
B

Büşra O. ..

2 Ocak 2026 20:27
Kullandığım krem cok iyi hemen geciriyor ama her 2 gunde 1 pisik oluyor bundan çok usandım
Banu Ç.

Banu Ç.

2 Ocak 2026 20:30
Fito Krem (Antiseptik – Sikatrizant)
Balaban %2 Pomad
Bu iki kremi karıştırıp sabah akşam süre bilirsiniz doktor tavsiye etti kızımda geçmeyen kanlı pişiğe iyi gelmişti
B

Büşra O. ..

2 Ocak 2026 20:33
Teşekkür ederim🫶🏻
B

Büşra K. ..

2 Ocak 2026 20:37
Büşra Hanım ben kantaron yağı kullanıyorum kızım 23.ayına girecek hâla pişik oluyor sizinki gibi kanlı değil ama poposu tabiri caizse nar gibi oluyor her kaka yapışından sonra ılık su ile yıkıyorum poposunu biraz altı açık kalıyor sonra kantaron yağı sürüyorum bizde işe yarıyor
B

Büşra O. ..

2 Ocak 2026 20:38
Evet benimkide kaka yapsin anında kizariyor poposu
Ş

Şahika K.

2 Ocak 2026 20:59
Muhtemelen rutininde sık yediği bir şeye alerjisi var , benim kızım hala alerjik 30 aylık. Bebekken ağız kenarı ve boynu kızarırdı şimdi anında pişik oluyo . Genelde yumurta alerjisinden şüpheleniyolar , sudocrem sürüp biraz bekletip kapatıyorum 2.-3. Bezden sonra geçmiş oluyor başka iyi gelen krem olmadı bizde
B

Büşra O. ..

2 Ocak 2026 21:29
Alerji doktoruna revdevu aldim inşallah sevdigi bir şeye alerjisi yoktur.. yorumunuz için çok teşekkür ederim👩‍❤️‍👩💓

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir