Geçmeyen Sarılık
104 görüntüleme
N
Nurcan K.
2 Şubat 2026 22:16
24 günlük oğlum,5. Gün mavi ışık almıştı hastanede yattı,anne baba kan uyuşmazlığımız vardı doktor o yüzden dirençli sarılık demişti,emmesi güzel 10 günde 700 gram almış o yüzden mama vermiyorum, gözlerinin sarılığı ne zaman geçer,riskli bir durum mı?
A
Ayşenur T.
2 Şubat 2026 22:43
Merhabalar çok geçmiş olsun bebiş hızla büyüyecek her şey geçecek emin olun. Bizim de vakumla doğum sonrası ödem oluştuğu için sarılığı yaklaşık iki ay kadar devam etti bir de mama vermeme gibi bir hatada bulunmuştum kilo alımı da çok yavaş olmuştu maalesef hayatımda en yıkıldığım dönemlerden biridir. En son gözlerinden gidiyor hiç endişe etmeyin kilo alımı çok güzel maşallah kendi vücudundan gittiyse çok kısa sürede bir iki haftaya gözlerinden de gider siz emzirmeye devam edin hiç dert edilecek değil biliyorum aklınıza takılıyor. Ben bazen hiç geçmeyecek zannediyordum ancak geçti gitti, sağlıkla büyütün inşallah
N
Nurcan K.
2 Şubat 2026 23:41
İlk bir hafta mama verdim sonra kilo alımı çok arttığı için kes dedi dr, her gören sarılık var bu çocukta diyor bende geriliyorum geçmiyor diye,dr kontrolü haftaya acaba erken mi götürsem diyorum? Yorumunuz için çok teşekkür ederim sağlıkla büyütelim bebişleri

Buşra E. Ç. ..
2 Şubat 2026 23:54
Geçiyor merak etmeyin beslenmesine dikkat edin bizimde öyle oldu yüksekti çok fazla sararmıştı ve emmesi kötüydü mama vermek zorunda kaldım çenesi kuvvetlenince emmeaide düzeldi ama bu süreçte beslenmesine çok dikkat ettim çilli bez sayısına dikkat ettim gözlerdeki sarılığın geçmesi uzun sürüyor ama sizi korkutmasın bizim benişte kilo almaya başladıkça herşey yoluna girdi korkup tedirgin olmayın

Ayşe V. ..
3 Şubat 2026 10:41
Benim kızım da uzamış sarılık oldu beslenmesinde bir sorun yoktu uyuşmazlık da yoktu tahlil yapıldı 40 güne kadar surebiliyormus kendiliğinden geçti tahlil yaptirdiysaniz endişe etmeyin