Geçmeyen Sancılar

63 görüntüleme
C

Cansu K.

27 Mart 2026 16:17
Bebeğim 6 aylık ve doğduğundan beri gaz sorunu var. Başlarda geçer dedik bekledik doktorlar normal dedi. Kaka testi negatif çıktı gizli kan çıkmadı, cilt testinde süt ve yumurta alerjisi çıkmadı ancak doktor testte çıkmayabilir diye laktaz enzimi verdi. Kullanmaya başlayınca biraz rahatlar gibi oldu ama şu an sancılar, gece uyuyamamalar, kıvranarak uyanmalar ve bağırsak sesleri tekrar başladı ne yapmak lazım.
R

Rojin g.

27 Mart 2026 16:28
Benim bebeğim 8 aylık olacak haylen anlattığınız gibi
S

Selma ..

27 Mart 2026 16:31
Merhaba benzer bir durum yaşadığımdan sormak istedim biz de 6.5 aylığız ve gaz sorunumuz devam ediyor uyanıkken sorun yok kendisi çıkarıyor ama geceleri uykusunu bölebiliyor ama çığlık çığlığa da bir durum yok doktora sorduğumda dişten olabilir dedi biz herhangi bir test falan yaptırmadık

Ek gıdaya da başladık yumurta yoğurt denedik ve herhangi bir alerji belirtisi de yok sizin sancılarınız daha mı yoğun gündüzleri keyfi nasıl

Geçecek diye bekliyoruz test yaptırmalımıyım ki ben de
C

Cansu K.

27 Mart 2026 16:40
Daha önce gündüz de sorun yaşıyorduk özellikle mama veya anne sütü içtiği zaman ancak şimdi gündüz bir sıkıntı yok gece genelde 3 4 ten sonra uyku yok denebilir sürekli dönüp duruyor. Kendi doktorumuz laktoz intoleransı olabilir diye kaka test yaptırdı ben daha sonra alerji doktoruna gittim o da cilt testi yaptırdı çünkü sadece gaz ve sancı yok karnında döküntü de var ona da egzama dedi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir