Geçmeyen Pişik Yarası

79 görüntüleme
B

Bedia

13 Ocak 2026 19:15
1 aylıkken kızım popusında açık yara şeklinde pişik başladı gitmediğim doktor kullanmadığım krem kalmadı sonunda geçirdik ama tekrarlıyor kızarıyor ertesi gün derisi sıyrılıp yara oluyor bezde değiştim ama nasıl çözüm bulabilirim. Islak mendil kullanmıyorum pamukla silip kuruluyorum ama sürekli tekrarlıyor alerji doktoru alerji değil dedi ama 1.5 aylıktı gittiğimizde alerjik bir durum olabilir mi.
M

Merve Ö. ..

13 Ocak 2026 19:16
Pudra kullanabilirsiniz ben bebeğime kullanıyorum kremden daha iyi geldi
E

Ezgi Ç. V.

13 Ocak 2026 19:17
Merhaba silme işlemini tamamen bırakıp, her bed değişiminda lavaboda ılık su ile yıkayıp, yumuşak kumaş ile kurulayıp kremleyip temiz bezi öyle takmayı deneyebilirsiniz. Bende bebeğimdeki pişiği bu şekilde geçirdim, tabi sizinki gibi ileri seviye değildi ama belki işinize yarar.
B

Bedia

13 Ocak 2026 19:19
Onuda denedim büyük çişinde muhakkak yıkıyorum geçiyor ama sürekli tekrarlıyor
H

Hazal B. ..

13 Ocak 2026 19:22
Önerilerin çok ünlü ve pahalı markaları kullandıkça ilk zamanlarda bizim de öyle oldu çözümü eczaneden yapma pişik ilaçlaryla bulduk anneannem ve kendi yaşlı çevrem tavsigesi ile. Şiddetle tavsiye ediyorum deneyin asla pişman olmazsınız. Şifa olsun
F

Fatma E.

13 Ocak 2026 19:22
eğer emziriyorsanız siz de yediklerinize biraz daha dikkat edin yine de. bizde de kanamalı pişik olmuştu. Bende her şeyi denedim ama geçmemişti. en sonunda da bildiğimiz yüze sürülen kil maskesinden alıp sürmüştüm. onun çok faydasını gördüm. Bir de denildiği gibi lavaboda yıkayın bir süre.
S

Sümeyra s. s.

13 Ocak 2026 19:23
Sarı kantaronyağı ile zeytin yağı karışımı birebir iyi geliyor şiddetle tavsiye ederim
B

Bedia

13 Ocak 2026 19:24
İkisinide kullandım işe yarmadı birde pudrayı deneyeceğim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir