Geçmeyen Pişik (mantar)

70 görüntüleme
S

Sibel G.

12 Nisan 2026 21:04
Bebeğim 16 aylık 1 haftadır süren pişiği vardı böyle kabarık pembe renkte sonra popo hizasında kırmızı noktalar gibi. Doktorumuz travazol ve fito krem yazdı ikisini karıştır ince tabaka halinde sür dedi ve birkaç gün sonra geçer gibi oldu sebamedin pişik kremiyle devam ettim ama şimdi kasığında o kızarıklığı görüyorum ve kırmızı noktalar tekrarladı bi türlü tam anlamıyla geçmedi. Şimdi tekrar doktorun yazdığı ilaçlara başladım bu nasıl bir döngü olacak bilmiyorum
Ş

Şeyda B.

12 Nisan 2026 21:06
Mantar oluşmuş olabilir , benim kızımda da oldu . Doktor tavsiyesi ile mantazol diye bir krem kullandık . 1 haftada geçti
N

Nazlıcan

12 Nisan 2026 21:08
Benim de bebeğimde böyle bir sorun oldu, çocuk doktorunun verdiği kremler işe yaramayınca travacort + hametan yazıldı onlar da işe yaramadı. Daha sonra Weleda markasının sarı renkte olan pişik kremini kullandım o kızarıklıkları o geçirdi şu anda da onunla devam ediyorum. Bir de kullandığım bezi değiştirdim
İ

İnanç B.

12 Nisan 2026 21:29
Bezi sık sık değiştirin günde 5 10 dk havalandırın poposunu ıslak mendil kullanıyorsanız bırakın aynı şeyleri bizde yaşadık bepanthol mavi hametan furacin Rifoxtem ampul alıp günde 3 defa sürün toparlıycaktır bunun dışında her bez değişiminde pişik kreminizi bol bol sürebilirsiniz arada pişik tekrarlıyor maalesef o karışım kremi kullanabilirsiniz tekrarlayınca
İ

İpek B. Z.

12 Nisan 2026 21:59
Geçenlerde bir yere daha yazmıştım, bizde de ayni şeyler oldu. Burada daha önce tüpte arko krem cok iyi geliyor diyen anneleri okuyup içimden cok sacma falan demiştim ama en son caresiz kalinca bi denedik ve inanamadım. Bitirdi pisigi.
S

Sibel G.

13 Nisan 2026 02:35

Nazlıcan

Benim de bebeğimde böyle bir sorun oldu, çocuk doktorunun verdiği kremler işe yaramayınca travacort + hametan yazıldı onlar da işe yaramadı. Daha sonra Weleda markasının sarı renkte olan pişik kremini kullandım o kızarıklıkları o geçirdi şu anda da onunla devam ediyorum. Bir de kullandığım bezi değiştirdim

Ben uzun zamandır molfix premium kullanıyorum ama bu sorunla yeni karşılaştım. Siz hangi bezden başka beze geçtiniz acaba
N

Nazlıcan

13 Nisan 2026 05:05
Ben ilk bu sorun başladığında sleepy bionatural kullanıyordum, ardından molfix premium a geçtim kullandığım ilk pakette pişik geçer gibi oldu 2.paketinde pişik tekrarladı, daha sonra prima premium care kullanmaya başladım ve pişik kremini de değiştirdim şu an çok şükür tamamen temizlendi pişik
P

Pelin A.

14 Nisan 2026 00:33
Ben travazol sürüp üstüne sudo çene sürüyorum bir kez tekrarladı nemli kaldığı için ama şuan yavaştan geçti

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir