Geçmeyen Pişik

188 görüntüleme
Ö

Özge İ.

Premium Üye
2 Eylül 2026 19:44
Kızım 11 aylık 7. Ayından beri geçmeyen pişiği var bazen ucu beyaz oluyor denemediğim kalmadı geçmesi için önerebileceğiniz birşey var mı alerjik bünyemiz var ama gıda alerjimiz yok bildiğim sadece mustela atopik şampuanına alerjimiz var onu da kullanmıyoruz
Rabia T.

Rabia T.

2 Eylül 2026 19:54
Arko tüp yeşil krem denediniz mi ?

bepanten pişik kremi ?
Ö

Özge İ.

Premium Üye
2 Eylül 2026 20:00
Onları denemedim birde onları deneyim toplulukta gezerken biri hero Babylon stickten bahsetmiş bu akşam ondan sürdüm bakalım işe yaramazsa önerdiklerinizi deneyeceğim teşekkür ederim
E

Esra Y.

2 Eylül 2026 20:03
pişik değilde mantar olabilir mi benim kızımda da doğduğundan beri var bazen artıyor bazen sönüyor ( dermo troysd + fito krem) ile hafifliyor belki iyi gelir ama yine de doktorunuza danışın tabii 💐
E

Esra Y.

2 Eylül 2026 20:05
Daha keskin bitiş için ( yine de kızımda tekrarladı ) dermo dest duo diye bir krem vardı, ama aile hekimi kortizol içerdiği için bana bir daha kullanma dedi.. dediğim gibi başlarda çok kötüydü maalesef ki kullanmak zorunda kaldım ama şimdi artar artmaz ( dermo troysd + fito ) karıştırıp sürüyorum hafifliyor
Duygu B. B.

Duygu B. B.

2 Eylül 2026 20:26
ucu beyaz oluyor demeniz biraz mantar düşündürdü bana
B

Beyza T.

2 Eylül 2026 20:45
Siveno pişik kremi alın pahalı markalara taş çıkartır
R

Rabia K. ..

2 Eylül 2026 21:35
Bepanthol baby denediniz mi oğlum doğduğundan beri tekrarlayan pişik yaşıyor her seferinde en iyi gelen o oldu
Ö

Özge İ.

Premium Üye
2 Eylül 2026 21:39
Esra Yıldırak
pişik değilde mantar olabilir mi benim kızımda da doğduğundan beri var bazen artıyor bazen sönüyor ( dermo troysd + fito krem) ile hafifliyor belki iyi gelir ama yine de doktorunuza danışın tabii 💐
Bende mantardan şüphelenmedim değil aslında denemekte fayda var teşekkür ederim 🙏
Ö

Özge İ.

Premium Üye
2 Eylül 2026 21:40
Esra Yıldırak
Daha keskin bitiş için ( yine de kızımda tekrarladı ) dermo dest duo diye bir krem vardı, ama aile hekimi kortizol içerdiği için bana bir daha kullanma dedi.. dediğim gibi başlarda çok kötüydü maalesef ki kullanmak zorunda kaldım ama şimdi artar artmaz ( dermo troysd + fito ) karıştırıp sürüyorum hafifliyor
Dermo dest duymuştum bir arkadaşımda önermişti ama temin etmedim açıkçası teşekkür ederim 🙏
Ö

Özge İ.

Premium Üye
2 Eylül 2026 21:41
Duygu Bayık Biçer
ucu beyaz oluyor demeniz biraz mantar düşündürdü bana
Evet bazen beyaz oluyor ucu siniyor tekrarlıyor bezini de değiştiricem bakalım duruma göre
Ö

Özge İ.

Premium Üye
2 Eylül 2026 21:42
Beyza Taş
Siveno pişik kremi alın pahalı markalara taş çıkartır
Siveno ürünleri mükemmel ama pişik kremini hiç kullanmadım
Ö

Özge İ.

Premium Üye
2 Eylül 2026 21:43
Rabia K.
Bepanthol baby denediniz mi oğlum doğduğundan beri tekrarlayan pişik yaşıyor her seferinde en iyi gelen o oldu
Hiç denemedim eğer mantar vb bişey değilse tek çarem hepsini tek tek denemek olacak teşekkür ederim 🙏
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
2 Eylül 2026 21:50
Geçmeyen pişik sorunu için öncelikle birkaç öneri:
1. Doktor Kontrolü: Pişiğinizi bir uzmana göstermek iyi olabilir. Alerjik bünyeniz olduğu için doktorunuzun özel önerileri olabilir.
2. Tedavi ve Bakım: Pişiğinizi temiz tutun ve nemli bezlerle düzenli olarak temizleyin.
3. Dermatolojik Ürünler: Alerjik bünyeye uygun, dermatolojik testlerden geçmiş ürünleri kullanmayı deneyebilirsiniz.
4. Probiyotik ve Prebiyotik: Bağışıklık sistemini desteklemek için probiyotik ve prebiyotik içeren besinleri veya takviyeleri kullanabilirsiniz.
5. Hormon İçermeyen Krem: Hormon içermeyen, doğal içerikli kremler kullanabilirsiniz.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
B

Beyza T.

2 Eylül 2026 23:02
Özge İnce
Siveno ürünleri mükemmel ama pişik kremini hiç kullanmadım
Ben pişik olmasa bile her alt değişimde azıcık sürüyorum önlüyor diye düşünüyorum
Ö

Özge İ.

Premium Üye
3 Eylül 2026 00:13
Beyza Taş
Ben pişik olmasa bile her alt değişimde azıcık sürüyorum önlüyor diye düşünüyorum
Mutlaka önlüyordur. Bende önlemesi için Bulgar kremi kullanıyordum bepaklardan o sıra hiç pişik durumu vs yoktu ama sonrasında oluştu pişik olsa bu kadar sürede geçerdi herhalde mantar diye düşünmeye başladık artık yarın doktoruna da danışacağım
B

Beyza T.

3 Eylül 2026 00:14
Özge İnce
Mutlaka önlüyordur. Bende önlemesi için Bulgar kremi kullanıyordum bepaklardan o sıra hiç pişik durumu vs yoktu ama sonrasında oluştu pişik olsa bu kadar sürede geçerdi herhalde mantar diye düşünmeye başladık artık yarın doktoruna da danışacağım
en iyisi doktora danışmak belki zeytinyağı veya kantron da iyi gelebilir geçmiş olsun bebişinize allahım sağlık versin hep 🤍
Duygu B. B.

Duygu B. B.

3 Eylül 2026 05:59
Özge İnce
Evet bazen beyaz oluyor ucu siniyor tekrarlıyor bezini de değiştiricem bakalım duruma göre
Doktor kontrolünde mutlaka doktora gösterin, imkanınız varsa götürün hatta. Mantar gibi bir durumsa uygun mantar kremi olmadan düzelmez ve yayılabilir. Geçmeyen pişik normalde alerji ile ilişkilidir ama ucu beyaz beyaz demeniz bana mantarı düşündürdü. Bez değişimi yaparken mümkünse biraz kuruması için bekletin bebeği, zor oluyor ama hem hava alsın hem de kurusun. Nemliyken kapatmayın bezi.
Ö

Özge İ.

Premium Üye
3 Eylül 2026 23:22
Duygu Bayık Biçer
Doktor kontrolünde mutlaka doktora gösterin, imkanınız varsa götürün hatta. Mantar gibi bir durumsa uygun mantar kremi olmadan düzelmez ve yayılabilir. Geçmeyen pişik normalde alerji ile ilişkilidir ama ucu beyaz beyaz demeniz bana mantarı düşündürdü. Bez değişimi yaparken mümkünse biraz kuruması için bekletin bebeği, zor oluyor ama hem hava alsın hem de kurusun. Nemliyken kapatmayın bezi.
Doktoruma danıştım mantar dedi pek yayılmamış allahtan. Exoderil kreme başladık. Altını açıp bekletmeye çalışıyorum bazen ama hemen çiş yapıyorlar 🫢😅 kuru kalması için olabildiğince açık bırakmaya çalışıyorum bakalım krem iyi gelecek mi. Tavsiyeniz için teşekkür ederim 🙏
Duygu B. B.

Duygu B. B.

3 Eylül 2026 23:50
Özge İnce
Doktoruma danıştım mantar dedi pek yayılmamış allahtan. Exoderil kreme başladık. Altını açıp bekletmeye çalışıyorum bazen ama hemen çiş yapıyorlar 🫢😅 kuru kalması için olabildiğince açık bırakmaya çalışıyorum bakalım krem iyi gelecek mi. Tavsiyeniz için teşekkür ederim 🙏
tekrar tekrar geçmiş olsun, sorun bilindiği zaman çözüm zor olmuyor :) size de bulaşmaması için dikkatli olun lütfen 
Ö

Özge İ.

Premium Üye
3 Eylül 2026 23:51
Duygu Bayık Biçer
tekrar tekrar geçmiş olsun, sorun bilindiği zaman çözüm zor olmuyor :) size de bulaşmaması için dikkatli olun lütfen 
Teşekkür ederim 🙏 dikkat edeceğim sağolun :))
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir