Geçmeyen Pişik

120 görüntüleme
M

Melis Ç.

Premium Üye
15 Temmuz 2026 22:42
Kızım 14 aylık, yaklaşık 1 ay önce 6.hastalık geçirdi ardından 2 diş birden patlattı ve bu süreçte sık kaka yaptı haliyle sonrasında pişik oldu. Sudocrem zaten kullanıyordum ama pişik ilerledi, daha önce de benzer bir durum yaşamıştık doktorumuzun o zaman verdiği ilaçları tekrar kullandım. Geçirir gibi oldu ama geçmedi, ilaçlardan biri kortizonlu olduğu için fazla kullanamadım. Bu süreçte hep yıkadım, havalandırdım. Çinkolu kremler aldım sürdüm. Kanamalıya döndü ardından mantara. Doktorumuza gittik, fucicort ve travazol verdi. Küçük sivilcemsi yerler geçti ama kızarıklık hala var. Ne yapacağımı şaşırdım, 1 hafta sonra denizli bir yere gideceğiz. O vakte kadar geçsin istiyorum. Önerilerinize ihtiyacım var 🙏🏻
.

.....

15 Temmuz 2026 22:46
Bepanthol pişik önleyici Krem benim kızımın da çok kötüydü pamukla silip altını sonra hep kuruladim kremi sürdüm kapattım ıslak pamukla silip mutlaka kurulanmali sonra krem surmelisin bence çok geçmiş olsun canım
M

Melis Ç.

Premium Üye
15 Temmuz 2026 22:47
ben de her seferinde yıkadıktan sonra bi 10 dk açık bırakıyorum ama hala bana mısın demiyor ya ne gıcık şey şu pişik 😒 teşekkür ederim 🙏🏻
N

Nazlı K.

15 Temmuz 2026 22:59
Hamazinc kullanabilirsiniz birde onu deneyin biz faydasını gördük
M

Melis Ç.

Premium Üye
15 Temmuz 2026 23:02
tamam teşekkür ederim 😊
Ş

Şeyma K. ..

15 Temmuz 2026 23:09
Benzer dönemde bir süre ıslak mendil yerine yalnızca Pamuk ve ılık su [kullandım.Ayrica](kullandım.Ayrica) Mustela pişik kremiyle birlikte kısa sürede [düzeldi.Tavsiye](düzeldi.Tavsiye) ederim geçmiş olsun:)
M

Melis Ç.

Premium Üye
15 Temmuz 2026 23:10
teşekkür ederim, deneyeceğim 🙏🏻
Fatma A. U.

Fatma A. U.

15 Temmuz 2026 23:18
Mavi hametan ve sudocrem karıştırıyorum ben çok iyi geliyor eğer elinizde kantaron yağı varsa onu da kullanabilirsiniz
M

Melis Ç.

Premium Üye
15 Temmuz 2026 23:20
sarı hametanı duymuştum ama mavisine de bir bakayım 🙏🏻çok teşekkürler
S

Sevde Ç.

16 Temmuz 2026 01:11
Hakiki kantoran varsa çok işe yarıyor.güzelce kuruladıktan sonra pamukla sürüyordum ,çok çok geçmiş olsun 🙏🏻
B

Berrin K.

16 Temmuz 2026 01:44
Zeytinyağı ve çinkolu pişik kremini karıştırıp kullandım benzer bir durum yaşamıştık sadece o iyileştirdi. Geçmiş olsun
M

Melis Ç.

Premium Üye
16 Temmuz 2026 02:37
çok teşekkür ederim 🙏🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir