Geçmeyen Pişik
216 görüntüleme
M
Medine ..
1 Haziran 2026 13:27
Kızım 9 ay 11 günlük 2 aydır pişik aile hekimi mavi hametan ve travazol verdi geçmedi. Pediatri doktoru hamazic verdi o da geçirmedi sürekli havalandırıyorum su ile yıkıyorum yinede geçmiyor ne yapabilir geçmesi için
G
Gülşah S.
Premium Üye
1 Haziran 2026 13:29
Yediği birşeye karşı alerjisi olabilir mi acaba? Aklıma bu geldi. Bahsettiğiniz kremler aslında pişikte işe yarayan kremler.
İ
İnanç B.
1 Haziran 2026 13:32
Mantar tarzı mı pişiği

Tay
1 Haziran 2026 13:49
Bence de yediği birsey çünkü benimde başıma geldı
M
Medine ..
1 Haziran 2026 14:04
Yediği birşeye karşı alerjisi olabilir mi acaba? Aklıma bu geldi. Bahsettiğiniz kremler aslında pişikte işe yarayan kremler.
M
Medine ..
1 Haziran 2026 14:05
Mantar tarzı mı pişiği
M
Medine ..
1 Haziran 2026 14:05
Bence de yediği birsey çünkü benimde başıma geldı

Tay
1 Haziran 2026 14:07
Yoğurt ve şeftali ben ilkten bez yaptı sandım sonra sonra devam edince anladım benim bebişte yüzde alerji yapmıyor poposunda yaptığı o zaman çözdüm
G
Gülşah S.
Premium Üye
1 Haziran 2026 14:22
İnfatrini mama veriyorum 2 ögünde ek gıda alıyor tadımlarda alerji olmadı. Yumurtadan olabilir mi
B
Buket S.
1 Haziran 2026 14:34
Öncelikle kullandığınız bezi değiştirin bence kantoron yağı benm kızımda çok işe yarardı kanayarak pişik olurdu o zman sleppy kullanıyordum geçmeyen pişik olunca primaya geçmiştim iyi gelmişti çok çaresiz hissediyor insan kendini sizi çok iyi anlıyorum birde öyle deneyin isterseniz
M
Medine ..
1 Haziran 2026 19:34
Öncelikle kullandığınız bezi değiştirin bence kantoron yağı benm kızımda çok işe yarardı kanayarak pişik olurdu o zman sleppy kullanıyordum geçmeyen pişik olunca primaya geçmiştim iyi gelmişti çok çaresiz hissediyor insan kendini sizi çok iyi anlıyorum birde öyle deneyin isterseniz
M
Medine ..
1 Haziran 2026 19:34
Yumurta taşımlarında mı oldu bu pişik durumu?
İ
İnanç B.
2 Haziran 2026 00:59
Başlangıçta mantar dediler travazol verdiler sonra geçmeyince pişik denildi
M
Merve K. ..
2 Haziran 2026 21:16
Kantoron yağı gerçekten çok iyi geliyor birde ıslak mendili direkt uygulamayın yıkayarak kullanın şeftali asitli olduğu için yapıyor olabilir 16 aylık bebeğim portakal yediği zaman oluyordu bu şekilde çabuk geçmesine ilerlemesine engel olduk
Yükleniyor...