Geçmeyen Pişik
68 görüntüleme
M
Medine ..
1 Haziran 2026 13:27
Kızım 9 ay 11 günlük 2 aydır pişik aile hekimi mavi hametan ve travazol verdi geçmedi. Pediatri doktoru hamazic verdi o da geçirmedi sürekli havalandırıyorum su ile yıkıyorum yinede geçmiyor ne yapabilir geçmesi için
G
Gülşah S.
Premium Üye
1 Haziran 2026 13:29
Yediği birşeye karşı alerjisi olabilir mi acaba? Aklıma bu geldi. Bahsettiğiniz kremler aslında pişikte işe yarayan kremler.
İ
İnanç B.
1 Haziran 2026 13:32
Mantar tarzı mı pişiği

Tay
1 Haziran 2026 13:49
Bence de yediği birsey çünkü benimde başıma geldı
M
Medine ..
1 Haziran 2026 14:04
Yediği birşeye karşı alerjisi olabilir mi acaba? Aklıma bu geldi. Bahsettiğiniz kremler aslında pişikte işe yarayan kremler.
M
Medine ..
1 Haziran 2026 14:05
Mantar tarzı mı pişiği
M
Medine ..
1 Haziran 2026 14:05
Bence de yediği birsey çünkü benimde başıma geldı

Tay
1 Haziran 2026 14:07
Yoğurt ve şeftali ben ilkten bez yaptı sandım sonra sonra devam edince anladım benim bebişte yüzde alerji yapmıyor poposunda yaptığı o zaman çözdüm
G
Gülşah S.
Premium Üye
1 Haziran 2026 14:22
İnfatrini mama veriyorum 2 ögünde ek gıda alıyor tadımlarda alerji olmadı. Yumurtadan olabilir mi
B
Buket S.
Premium Üye
1 Haziran 2026 14:34
Öncelikle kullandığınız bezi değiştirin bence kantoron yağı benm kızımda çok işe yarardı kanayarak pişik olurdu o zman sleppy kullanıyordum geçmeyen pişik olunca primaya geçmiştim iyi gelmişti çok çaresiz hissediyor insan kendini sizi çok iyi anlıyorum birde öyle deneyin isterseniz
M
Medine ..
1 Haziran 2026 19:34
Öncelikle kullandığınız bezi değiştirin bence kantoron yağı benm kızımda çok işe yarardı kanayarak pişik olurdu o zman sleppy kullanıyordum geçmeyen pişik olunca primaya geçmiştim iyi gelmişti çok çaresiz hissediyor insan kendini sizi çok iyi anlıyorum birde öyle deneyin isterseniz
M
Medine ..
1 Haziran 2026 19:34
Yumurta taşımlarında mı oldu bu pişik durumu?
Yükleniyor...