Geçmeyen Pişik

68 görüntüleme
M

Medine ..

1 Haziran 2026 13:27
Kızım 9 ay 11 günlük 2 aydır pişik aile hekimi mavi hametan ve travazol verdi geçmedi. Pediatri doktoru hamazic verdi o da geçirmedi sürekli havalandırıyorum su ile yıkıyorum yinede geçmiyor ne yapabilir geçmesi için
G

Gülşah S.

Premium Üye
1 Haziran 2026 13:29
Yediği birşeye karşı alerjisi olabilir mi acaba? Aklıma bu geldi. Bahsettiğiniz kremler aslında pişikte işe yarayan kremler.
İ

İnanç B.

1 Haziran 2026 13:32
Mantar tarzı mı pişiği
Tay

Tay

1 Haziran 2026 13:49
Bence de yediği birsey çünkü benimde başıma geldı
M

Medine ..

1 Haziran 2026 14:04
Gülşah S
Yediği birşeye karşı alerjisi olabilir mi acaba? Aklıma bu geldi. Bahsettiğiniz kremler aslında pişikte işe yarayan kremler.
İnfatrini mama veriyorum 2 ögünde ek gıda alıyor tadımlarda alerji olmadı. Yumurtadan olabilir mi
M

Medine ..

1 Haziran 2026 14:05
İnanç Bilgi
Mantar tarzı mı pişiği
Başlangıçta mantar dediler travazol verdiler sonra geçmeyince pişik denildi
M

Medine ..

1 Haziran 2026 14:05
Tay
Bence de yediği birsey çünkü benimde başıma geldı
Sizin hangi besinden oldu
Tay

Tay

1 Haziran 2026 14:07
Yoğurt ve şeftali ben ilkten bez yaptı sandım sonra sonra devam edince anladım benim bebişte yüzde alerji yapmıyor poposunda yaptığı o zaman çözdüm
G

Gülşah S.

Premium Üye
1 Haziran 2026 14:22
Medine
İnfatrini mama veriyorum 2 ögünde ek gıda alıyor tadımlarda alerji olmadı. Yumurtadan olabilir mi
Yumurta taşımlarında mı oldu bu pişik durumu?
B

Buket S.

Premium Üye
1 Haziran 2026 14:34
Öncelikle kullandığınız bezi değiştirin bence kantoron yağı benm kızımda çok işe yarardı kanayarak pişik olurdu o zman sleppy kullanıyordum geçmeyen pişik olunca primaya geçmiştim iyi gelmişti çok çaresiz hissediyor insan kendini sizi çok iyi anlıyorum birde öyle deneyin isterseniz
M

Medine ..

1 Haziran 2026 19:34
Buket Seçkin
Öncelikle kullandığınız bezi değiştirin bence kantoron yağı benm kızımda çok işe yarardı kanayarak pişik olurdu o zman sleppy kullanıyordum geçmeyen pişik olunca primaya geçmiştim iyi gelmişti çok çaresiz hissediyor insan kendini sizi çok iyi anlıyorum birde öyle deneyin isterseniz
Teşekkür ederim inşallah işe yarar
M

Medine ..

1 Haziran 2026 19:34
Gülşah S
Yumurta taşımlarında mı oldu bu pişik durumu?
Hayır olmamıştı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir