Geçmeyen Pişik

145 görüntüleme
C

Cansu Ö.

18 Nisan 2026 21:39
Kızım beş buçuk aylık poposunda ve bacaklarının arasında pişik geçmiyor. Denemediğim ürün kalmadı. Islak bezle asla bekletmiyorum ama sürekli kızarık ne [yapabilirim.Bu](yapabilirim.Bu) arada ben Bepanthol baby,mustela,çay ağacı kremi ve eczacimizin tavsiyesiyle birde kadınlar için kullanılan bir kaşıntı merhemi hepsini denedim
R

Rahime K.

18 Nisan 2026 21:41
Vallahi artık pudra asla önerilmiyor ama benimde bebeğim öyleydi tek çare pudra ve kuru tutmak sık sık bezini değiştirin bı bakın ki geçmiş
C

Cansu Ö.

18 Nisan 2026 21:43
Pudra özellikle kızlarda kullanmayın diyorlar diye denemedim son çare onu da deneyim inşallah faydası olur
A

Ayşe K.

18 Nisan 2026 21:47
Ben de kızım da yaşadım pişik problemi tek çözümü sudorcemi kalın bir tabaka halinde sürerek çözüm buldum. Ve altına tek kullanıklık örtü serip açık bırakıyordum sık sık hava almasını sağlamaya çalıştım
S

Seyhan B. ..

18 Nisan 2026 21:48
Ben de günlerdir herseyi denedim geçmedi putra denedim en son gecti
R

Rahime K.

18 Nisan 2026 21:51
Vallahi kalın tabakayı sadece anal bölgeye yapabilirsiniz sakın ayak kenarlarına yapmayın daha kötü olur krem ıslak tuttuğu için siz dediğimi yapın kuru tütün ve pudra sürün anal bölgesine dikkat edin
Fatma A. U.

Fatma A. U.

18 Nisan 2026 22:02
Kantaron yağı kullanın çok işe yarıyor
M

Merve D.

18 Nisan 2026 22:03
Aveno pişik kremi ve Balaban pişik kremi öneririm
B

Bengisu Ç.

18 Nisan 2026 22:10
Benim de kızımın boynunda var pişik. Sürekli yeniliyor. Sürmediğim şey kalmadı. Chat gpt mantar olabileceğini söyledi. Şimdi mantar kremi kullanıyorum. Geçmezse dermatoloğa gideceğim.
S

Semaa

18 Nisan 2026 22:14
Bacakları birbirine temas ettiği için sürtünme yapıyor ister istemez diz arkalarına pamuklu bez koyun krem sürdükten sonra ve hava anmasını saglayın çok geçmiş olsun
C

Cansu Ö.

18 Nisan 2026 22:18
Bacak dediğim tam özel bolgesinin kenarı terliyor sanırım bezin altında o kısımlar ve poposunun içi
Ümran A.

Ümran A.

18 Nisan 2026 22:30
Benim kızımda çok hassas tenli ve hemen pişik oluyor kızarıyor. Ben özellikle yatmadan önce temizleyip zeytinyağlı pamukla siliyorum sonra da kalın tabaka sudokrem sürüyorum sabaha kadar geçiyor kızarıklığı
E

Ecem T.

Premium Üye
18 Nisan 2026 22:30
Pudraların krem tarzda olanları var onlar tam anlamıyla pudra görevi görür mü bilmiyorum
G

Gülcan Ş.

18 Nisan 2026 22:38
Pişik te bende yıkayıp kurutma makinesiyle de kurutuyorum 15 dakika kadar aktı açık kalıyor sonra belirli saat aralıklarıyla fuccicort trosy be fito kremlerini kullanıyorum aslında gecmıstı ama tekrarladı ilaçtan dolayı ama pişikte kuru tutmak havalandırmak çok onemlıymıs aile hekimim demıstı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir