Geçmeyen Pişik

122 görüntüleme
S

Seher Y. T. ..

31 Mart 2026 23:55
20 aylık diş dönemine denk gelen geçmeyen pişik var ne yapmam gerekiyor
B

Buse N. B.

Premium Üye
1 Nisan 2026 00:16
Sudocrem kullabilitsiniz e bebekte ve eczanede satılıyor
S

Saziye G.

1 Nisan 2026 00:39
Bulgar kremi çok iyidir bu konuda
S

Seher Y. T. ..

1 Nisan 2026 00:41
Buse Nur Bektaş
Sudocrem kullabilitsiniz e bebekte ve eczanede satılıyor
Hiç faydasını göremedim kullandım
S

Seher Y. T. ..

1 Nisan 2026 00:41
Saziye Gül
Bulgar kremi çok iyidir bu konuda
Bulgar kremi nedir eczanelerde satılıyor mu
S

Saziye G.

1 Nisan 2026 00:42
Seher Yıldız Türk
Bulgar kremi nedir eczanelerde satılıyor mu
Aa oğlumda hep onu kullandım,bize çok iyi gelmişti
B

Buse N. B.

Premium Üye
1 Nisan 2026 00:54
Seher Yıldız Türk
Hiç faydasını göremedim kullandım
Bezi değiştirin bizde slepy pişik yaptı baby turco kullanıyorum şimdi sorun yok her çocuk farklı oluyor
T

Tuğba N.

1 Nisan 2026 19:33
Kızımın da geçmeyen pişik sorunu vardı pamuk kullanmamıza rağmen doktorumuz sarı hametan ve travazol krem verdi karıştırıp uygulayabilirsiniz dedi o şekilde kullandık ve sorun çözüldü
G

Gülcan Ş.

5 Nisan 2026 21:05
Tuğba Nazlı
Kızımın da geçmeyen pişik sorunu vardı pamuk kullanmamıza rağmen doktorumuz sarı hametan ve travazol krem verdi karıştırıp uygulayabilirsiniz dedi o şekilde kullandık ve sorun çözüldü
Merhaba kızınız kaç aylık acaba biz de pişik sorunu var sanırım diş dönemi bide sudocream zeytinyağı bu kada inatçı pişkle baş edemıyor
T

Tuğba N.

5 Nisan 2026 21:07
Gülcan Şahan
Merhaba kızınız kaç aylık acaba biz de pişik sorunu var sanırım diş dönemi bide sudocream zeytinyağı bu kada inatçı pişkle baş edemıyor
4 aylık şu anda
E

Ender T. .. Y.

5 Nisan 2026 21:21
Çinko bazlı kremler kullanılması özellikle çinko oranı %40 olmalı kızımdada aynı sorunu yaşadık emzirme danışmanımız önerdi hemen geçti bezide molfix kullanıyorum diğer bezelerde etki etmişti
E

Ebru G. A.

5 Nisan 2026 21:21
Benim bebeğim 15 günlükken pütürlü şekilde pişik oldu pamuk kullandığım halde. Eski tip Arko krem kullandık 1 günde geçti
E

Ender T. .. Y.

5 Nisan 2026 21:24
Oksizink diye bir krem var eczanelerde satılıyor e bebekte satılan kuru pamukları ıslayıp kullanabilirsiniz ıslak mendil yerine kızım 17 aylık bir kere bile ıslak mendil kullanamadım pişik yaptığı için hasas bir cilt yapısı var
G

Gülcan Ş.

5 Nisan 2026 21:40
Ben de 9 aydır temizleme mendilini alıp yıkayıp zeytinyağı damlatıp kullanıyorum ama hem kabızlık hem ishal pişik sorununu daha çok artırdı normal de olmazdı pişik
G

Gülcan Ş.

5 Nisan 2026 21:40
Tuğba Nazlı
4 aylık şu anda
Allah bağışlasın bende aile hekimime danışıp uygun görürse reçeteliyim
Ü

Ülkü K.

5 Nisan 2026 21:55
Merhaba, doktorumuz bize Trosyd adında bir krem önermişti. Ben çok memnun kaldım 1-2 gün düzenli kullanımda kızarıklığı tamamen alıyor eğer denemek isterseniz tavsiye ederim.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir