Geçmeyen Pişik

97 görüntüleme
Büşra A.

Büşra A.

11 Mart 2026 17:25
13 aylık bebeğim 1 aydan fazladır pişik. Makat çevresi hep kızarıp tane tane pütürler var. Sudocrem kullandım işe yaramadı mustela aldım o da bir sey degiştimedi önerisi olan var mı yakın zamanda doktor kontrolü de yokaile hekimine mi göstersem
E

Elif Y.

11 Mart 2026 17:37
Ben floravie natural pişik kremini kullanıyorum instagram da ebeannecimin markası çok memnunum kızardığında sürüyorum sabaha bir şeyi kalmıyor
Büşra A.

Büşra A.

11 Mart 2026 17:43
Elif Yaman
Ben floravie natural pişik kremini kullanıyorum instagram da ebeannecimin markası çok memnunum kızardığında sürüyorum sabaha bir şeyi kalmıyor
Deneyeceğim teşekkürler
E

Esra

11 Mart 2026 17:58
hakiki zeytinyağı sürüp pamukla bez içinde bırakmanızı tavsiye ederim
Afranur K.

Afranur K.

11 Mart 2026 18:18
Havalandırmak, ıslak mendil yerine suyla - pamukla temizlemek, bezi mutlaka altı kuru iken kapatmak ( bunun için ekstra mendillerim var, silip kurutuyorum) pişik için önemli detaylar. Ben aynı zamanda kantaron yağı-Mustela-sudocrem üçlüsünü dönüşümlü kullanıyorum.

Yalnız sizin bebeğiniz zaten büyük, yani bunları deneyimlediğinizi düşündüğüm için aklıma gelen 2. Soru da şu geçmeyen pişiklerde alerji durumu değerlendirir? Bence siz müsait olduğunuz ilk zamanda bir çocuk hekimi ile görüşüp alerjik açıdan değerlendirin isterseniz.

Çünkü alerjik durumlarda dışarıdan ne kadar müdahale ederseniz edin, reaksiyona sebep olan ürünü kesmezseniz pişik devam ediyor.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir