Geçmeyen Pişik

132 görüntüleme
R

Rabia C. ..

16 Şubat 2026 12:39
Bebeğimin poposu neredeyse 1 aydır kıpkırmızı ve benek benek. Çocuk doktoruna götürdük pişik kremi yazdı. Kullanmıyorum, hafifler gibi oluyor ama geçmiyor.
N

Necibe N. Ç.

16 Şubat 2026 12:48
Ben bebeğim doğduğundan beri sudocrem kullanıyorum her bez aldığımda sürüyorum çok şükür hiçbir şey olmadı memnunum siz kullanmıyor musunuz her seferinde bir krem ?
R

Rabia C. ..

16 Şubat 2026 12:49
Evet bende doğdundan beri o kremi kullanıyorum. Ama poposu geçmiyor…
A

Arzu.G

16 Şubat 2026 13:06
Oğlum 18 aylık cildi de hassastır .Ben doğduğundan beri hiç pisik kremi kullanmadım sleepynin yenidoğan ıslak mendiliyle temizlemek dışında birşey sürmedim. Sadece 2kez bahsettiğiniz gibi benek benek kizariklar oldu kaka asitindendir diye düşündüm zeytinyağı ve kantaron sürdüm akşamına geçirdi hep .denemediyseniz bı deneyin belki size de fayda eder
Emel C.

Emel C.

16 Şubat 2026 13:06
Arkadaşımın bebeğinde böyle olmuştu kızarık ve kanama vardı bagirsak enfeksiyonu çıktı kaka testi yapıldı şiz yaptırdınız mı acaba birde bana doktor hametan verdi baya iyi artık sudocream kullanmıyorum hemde devlet karşılıyor hametani
G

Gözde Ç.

16 Şubat 2026 14:37
Bepanthol pişik önleyici krem ve travazol kremi bir hafta birbiriyle karıştırıp sabah akşam alt değişimlerinde kullanın, her kaka sonrası da kucaklayıp lavaboda yıkamaya çalışın. Biz bu şekilde kurtulduk
R

Rabia C. ..

16 Şubat 2026 14:44

Emel Coşar

Arkadaşımın bebeğinde böyle olmuştu kızarık ve kanama vardı bagirsak enfeksiyonu çıktı kaka testi yapıldı şiz yaptırdınız mı acaba birde bana doktor hametan verdi baya iyi artık sudocream kullanmıyorum hemde devlet karşılıyor hametani

Kullaniyorum sarı olanı ama gecirmedi maalesef
F

Fatma S. ..

16 Şubat 2026 15:08
Hamazinc kullanın o çok iyi geliyor. Birde alerji falan olabilir mi acaba. Mesela benim oğlum ek gıda döneminde Kapya biber falan verirsem biraz kızarıklık oluyor.
R

Rabia C. ..

16 Şubat 2026 15:09

Fatma Süre

Hamazinc kullanın o çok iyi geliyor. Birde alerji falan olabilir mi acaba. Mesela benim oğlum ek gıda döneminde Kapya biber falan verirsem biraz kızarıklık oluyor.

Cocuk doktoru onu yazdi şuan kullanıyorum kremi bitirdim ama gecmiyor😥
M

Meryem B.

16 Şubat 2026 15:28

Gözde Çelikcan

Bepanthol pişik önleyici krem ve travazol kremi bir hafta birbiriyle karıştırıp sabah akşam alt değişimlerinde kullanın, her kaka sonrası da kucaklayıp lavaboda yıkamaya çalışın. Biz bu şekilde kurtulduk

Bepantol pişik öncesi koruma işlevli kremdir, pişikten sonra pek faydası olmuyor
Z

Zehra E. ..

16 Şubat 2026 20:22
Mantardan olabilir cogu kremim vardı en son travacort ve trosyd kullandım 2 günde gecti ileri derece pişikti antibiyotikten dolayı tabii
R

Rabia C. ..

16 Şubat 2026 20:28

Zehra Ergün

Mantardan olabilir cogu kremim vardı en son travacort ve trosyd kullandım 2 günde gecti ileri derece pişikti antibiyotikten dolayı tabii

Benimde aklima mantar geliyor cunku neredeyse 1 aydir boyle. Onceleri de olurdu pisik kremi sürerdim gecerdi bu cok uzun sürdü
Emel C.

Emel C.

16 Şubat 2026 20:41
Ek gıdaya geçti mi acaba ben geçen gün domates verdim mesela alerji yaptı poposu ve pipisinde kırmızı kanayan yaralar oldu ama 3 4 günde hametanla geçti
R

Rabia C. ..

16 Şubat 2026 20:45

Emel Coşar

Ek gıdaya geçti mi acaba ben geçen gün domates verdim mesela alerji yaptı poposu ve pipisinde kırmızı kanayan yaralar oldu ama 3 4 günde hametanla geçti

13 aylik bebegim tam anlamiyla yeni yeni agzini acmaya basladi ve kakasi da katilasti. Ondan önce ek gida yemiyordu kusuyordu. Yeni alisti ve hâlâ bazi seyleri yutamiyor. 6 aylik bebek ek gidasi gibi yiyor.
F

Fatma S. ..

16 Şubat 2026 20:59
Domates, salça, Kapya biber, armut, ananas, portakal, mandalina yı az miktarda verin hemen pişik yapabiliyor bunlar. İsilik olunca banyo suyuna nişasta koyup en son o suyla durulayınca iyi geliyor Osman hocada görmüştüm daha önce. Pişik te işe yarar mı bilmiyorum hiç denemedim ama bir zararı olmaz heralde.biraz içinde otursa iyi gelir mi ki
G

Gülten A.

16 Şubat 2026 22:22
Benim doktorum da trocyd ve hamazinc verdi bir de geçmeyen pişik gıda alerjisiyle de alakalı olabilirmiş emziriyorsanız belli yiyecekleri tüketmemeniz gerekebiliyor süt ürünü yumurta kuruyemiş gibi...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir