Gecmeyen Pişik

60 görüntüleme
C

Cemile N. Ö.

29 Aralık 2025 19:50
11 aylık bebek tam gecer gıbı oluyo ama sureklı pişik mantar gıbı
M

Melike M.

29 Aralık 2025 20:18
Bizde böyleydik bi ara altını her açtıgımda mutlaka güzel temizleyip sudo krem sürdüm.bir süre açık bıraktım bezini degiştirirken.Birde eviniz sıcaksa eğer her gün kaka yapıyorsa mutlaka mendille temizlemek yerine belden aşagısını ılık su ve bebek şampuanıyla yıkayıp kurulayın öyle bezleyin.Bebim oğlum her gün 1 kere kaka yapardı.hemen banyoda poposunu yıkar şampuanlar çıkarırdım.Bunlara dikkat ede ede geçti bizimki şükür.Bide çiğ domates veriyorsanız vermeyin bir süre oda pişik yapar
M

Meryem K.

29 Aralık 2025 20:37
Benim bebeğimde de uzun süre pişik vardı her bez değişiminde kakası oluyordu birçok krem denedim geçmedi en son dr furasin krem verdi hemen etkisini gösterdi ama sadece bikaç gün kullanılan bi krem sonrasında da bepantol kullandım ve her bez değişimde havalandırdım uzun süredir tekrarlamadı eğer hala geçmiyorsabesin alerjisinden de olabilir
C

Cemile N. Ö.

30 Aralık 2025 05:04
Tesekkurler
Hilal K. .

Hilal K. ..

31 Aralık 2025 18:41
Sudokrem vs denemeyin bu durum için çok doktora gittim size kesinlikle ise yaricak bir yöntem söylüyorum uygulayın 3 4 güne düzeliri inşallah. Weleda marka bebek yağı alın ıslak mendil de Molfix ya da daha kaliteli ve temiz iceriikli bir marka olsun. Bebeğin altını silmeden ıslak mendile bebek yağını döküp ıslatın nöyle temizleyin altını. Temizledikten sonra da bebek yağını dökün biraz. Her altına yaptığında altını değiştirin.Bana dua edeceksiniz
P

Pınar B.

31 Aralık 2025 23:25
Fito krem tek geçerim bu konuda o hücreleri ve cildi hemen yeniliyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir