Geçmeyen Pişik

83 görüntüleme
Ş

Şeyma O.

16 Eylül 2025 16:10
Bebeğim 3  aylık. 20 gündür makat çevresinde kızarıklık var. İlk günden itibaren kızarıklık ne azaldı ne arttı. Doğduğu günden itibaren hep pamukla temizledim. Bez değişimi havalandırma vs dikkat ediyorum ancak bir türlü geçmedi. Doktorumuz hamazinc yazdı kullandık bir değişiklik yok. 
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

16 Eylül 2025 16:44
Benim bebeğim 2ay 13 günlük kız bebek genital bölgenin yanlarında ve popsunun yanında arasında kızarıklık küçül sivilceler vardı ben sürekli yıkadım her bezi değişiminde birde sudocrem önerdi çevremdekiler gerçekten krem çok işe yaradı boynunda falanda kızarıklık oluyor malum yaz ayı hava çok sıcak ama şuan gayet iyi
F

Fatma N. E.

16 Eylül 2025 16:53
Bizimde öyleydi doğduğundan itibaren geçmeyen sürekli artan pişiği vardı bez marka değişikliği yaptık hiç birşey kalmadı
A

Ayşegül Ü.

16 Eylül 2025 17:18
Bezden dolayı olabilir, laktoz intoleransı olabilir, doktorum demişti, sudocream fayda ediyor, ben de oğlumda kullanıyorum .
Ş

Şeyma O.

16 Eylül 2025 17:33
Doğduğundan itibaren molfix kullandık hiç böyle olmamıştı. Sudocream kullanıyorum ama bez değişikliği yapıcam geçmezse artık tekrar gideriz
D

Dilara

17 Eylül 2025 19:10
Biz de bu söylediklerinizin hepsini yaptık bez değişimi bilmem kaç tane pişik kremleri bebeğimin poposu ciğer gibiydi en sonunda travazol ve canestan kulluandık ince tabaka halinde iki gümde geçti sonra kendimize kızdık neden bu kadar bekledik keşke şimdiye kadar kullansaydık diye

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir