Geçmeyen Pişik

60 görüntüleme
G

Gamze ..

1 Temmuz 2025 13:33
13 aylık kızımın poposunda ara ara pişikler oluşmaya başladı, günlük banyo yapıyor, gün içinde hava alsın diye açık bırakıyorum, hamezinc ve travazol kullanıyoruz, bezi degisitirdik, ama bitmiyor, neyi yanlış yapıyorum anlamadım lütfen yardımcı olun
G

Gizem K.

1 Temmuz 2025 13:46
Bazı besin alerjileri de bebeklerde pişik ve benzeri cilt tepkilerine sebep olabilir. Süt yumurta kuru yemiş vb gibi. Belki öyle bi durumunuz olabilir. Bunun dışında kendi bebeğimde ne zaman pişik ve benzeri kızarıklık görsem bez bölgesinde, her temizleyip kurulama sonrası hafif zeytinyağı sürüp o şekilde kapattım. Daha geçirmediği olmadı açıkcası. Doğruluğu tartışılır bebeklerde ciltte kuruluk yapabilir zeytinyağı ama her zaman olumlu sonuç aldım dediğim gibi. Fikir olur belki diye paylaşmak istedim.
G

Gamze ..

1 Temmuz 2025 18:56
Bala yeni başladık sayılır diğer herşeyi tatmisti, ara verelim bakalım düzelme olacak mı, sadece popoda olunca alerjiye ihtimal vermiyordum ama denemekte yarar var

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir