Geçmeyen Öksürük Balgam

85 görüntüleme
Z

Zehra A.

5 Nisan 2026 19:11
Kızım 5 buçuk aylık pazartesi günü Hafif burun akıntısı ve ateşle başladı hastalığı sonra ishal de eklendi çarşamba gününe kadar daha fazla ağırlaştı öksürük ve balgam da eklendi bu süre içerisinde sürekli serum fizyolojik ile burnunu açtım ateşi için evde yöntemler denedim fakat çarşamba günü ateşinin 38.5 olması ateşinin düşmemesi ve ağlama krizleri sebebi ile acile başvurdum oradaki doktor iğne be pedifen verdi ateşi düşene kadar da müşade altında tuttular reçete olarak calpol antibiyotik ve ventolin buhar verdiler eve gelince iyi gibiydi ama ben evde ilaçları vermek istemedim hiçbirini kullanmadım ateşi tekrar 38 olunca calpol verdim bir kere bu gün pazar tam 6 gündür hâlâ ateşleniyor burnu akıyor balgam göğsünü tıkıyor ve nefes alamıyor emmekte zorlanıyor doktorun verdiği ventolin buharı kullanmalı mıyım eşimin ablası hemşire ilaçları vermezseniz çocuğun hastalığı bronşite dönecek diye bizi endişelendiriyor ne yapmalıyım
D

Dilek P.

5 Nisan 2026 19:15
Benim bebeğimde o aylarda tıkanmıştı ama buharı vermelisiniz kar zarar dengesi var kalıcı bi hastalığa sebep olabilir
Z

Zehra A.

5 Nisan 2026 19:17
Dilek Polat
Benim bebeğimde o aylarda tıkanmıştı ama buharı vermelisiniz kar zarar dengesi var kalıcı bi hastalığa sebep olabilir
Peki antibiyotik ve ateş düşürücü
D

Dilek P.

5 Nisan 2026 19:43
Ateş düşürücüdür ben 39 olunca veriyordum antibiyotik iki gün kullandım ama bebeğime ağır geldiği için doktor kesti
D

Dilek P.

5 Nisan 2026 19:47
Bir doktor değilim fakat çocuğunuz kötüyse antibiyotik kullanmaktan korkmayın bende Sizin gibi düşünüyorum sonra hastanede müşahede altında kalırken öyle bebekler gördüm çok ağır ilaçları kullanmak mecburiyetinde olan onlarda anne idi ama başka çareleri yoktu ve bebekleri hiç düzelmeyecekti Siz antibiyotiği verirsiniz sonra besleyerek bağışıklığınızı güçlendirirsiniz herşey yoluna girer
D

Dilek P.

5 Nisan 2026 19:48
Ben sonra ek gıda başlayınca düzenli dut suyu içirdim probiyotik destekli besledim elhamdulillah iki yıldır daha iyiz
Z

Zehra A.

5 Nisan 2026 20:10
Dilek Polat
Ben sonra ek gıda başlayınca düzenli dut suyu içirdim probiyotik destekli besledim elhamdulillah iki yıldır daha iyiz
Teşekkür ederim yanıtlarınız için 🥰 haklısınız Rabbim hasta olan tüm hastalara şifa versin bizlere de inşallah 🤲🏻
B

Berna Y.

5 Nisan 2026 20:20
Benim kızımda ateş hırıltı oldu biz evde buhar yaptık sürekli içerisine fizyolojik serumda ekledik doktorumuz dedi burnunu günlük temizlemeye çalışıyordum buharın zararının olmadığını söyledi bize özellikle gece yatarken yapıyordum birde mustelanın rahatlatıcı göğüs balsamı var ayak altına ve göğüs kısmına sürdüm ben şükür iyi
B

Berna Y.

5 Nisan 2026 20:20
Çok geçmiş olsun 🌸
Z

Zehra A.

5 Nisan 2026 21:01
Berna Yıldırım
Çok geçmiş olsun 🌸
Teşekkür ederiz 💐
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir