Geçmeyen Meme Reddi

103 görüntüleme
D

Damla N. K.

28 Mayıs 2026 17:01
Merhaba herkese. Bebeğim 18 haftalık. 2 aylıktan beri emmesiyle ilgili problemler yaşıyorum. Öncelikle kilo alımı az olduğu için mama takviyesi başladık yavaş akışlı biberonla verdim. Sonra 3. Ayda hala kilo alımı az olduğu için mama değiştirdik ve daha fazla mama ver dedi doktor. Ben de biberonla değil kaşık biberonla verdim bir süre ama bir şey fark etmedi. Evet emiyor memeden ama çok inişli çıkışlı bazen güzel emerken bazen 5 dk zor emiyor. Süt hızlı gelince cokcok emiyor yavaşlayınca kavga etmeye başlıyor. Yani gerçekten çok yıprandım neler neler yaptım anlatamam emzirme danışmanıyla çalıştım süt arttırma kamplarına katıldım uyguladım bir sürü çay yağ ama yok yani hala aynı devam ediyor. Memeyi bırakır diye korkuyorum. Bu durumu yaşayan deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim
E

Esmanur E.

Premium Üye
28 Mayıs 2026 18:51
Aynı durumu yaşadım bebeğim premetureydi 33 gün yoğun bakımda kaldı çıktıktan sonra emzşrme hemşiresi tuttum biberonu bıraktık kilo alımı durdu kaşık biberonla mamayla destekledim olmadı en son doktorum bende anne sütünden yanayım ama gelişmesi gerekek dönemde geri kalıyor bırak bu savaşı dedi bende şu an raporlu mamayla devam edşyorum biberon almıyor çok zorlanıyorum ama biberonu dayatıyorum bir şekilde anne sütünü de bıraktım. Sağıp sakladıklarım var eproteinleyip içiriyorum
H

Hilal K.

28 Mayıs 2026 21:31
Şuan bizimde öyle 2 aya girdikten sonra başladı iki haftaya 3 aylık olacak ilk gündüzleri emmemeye başladı şimdi de geceleri de emmiyor sağım çıktığı kadarıyla anne sütü de veriyorum ama genel mama biberona iyice alıştı ve çok fazla ağlıyor memem değse bile bitmeyen döngü kaç kere denedim ki akış yavaşta değil sıktığımda süt geliyor bazen gerçekten olmuyor sanırım burada bu tarz şeyler çok okudum sürekli deneyip göreceğiz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir