Geçmeyen Mastit Yardım Lütfen
121 görüntüleme
Z
Zeynep A.
22 Aralık 2025 22:29
Merhaba arkadaşlar göğsümde yaklaşık 2 haftadır yumurta büyüklüğünde serlik var sık sık emziriyorum sağım yapıyorum sıcak kompleks masaj sıcak duş alıp duşta masaj yapıyorum bir türlü geçmiyor ateş yapmadı ama ağrısı koluma vuruyor artık bu gün enson lahana haşlayıp koydum önerisi olan var mı ne yapmalıyım
B
Burcu B. Ö.
22 Aralık 2025 23:08
Sertlik olan kısma doğru ters emzirme yapman gerekir benim de ara ara kol tarafıma yakın sertlik oluyor futbol topu pozisyonu emziriyonum geçiyor iki günde bir böyle emzirmeye çalışıyorum
B
Burcu B. Ö.
22 Aralık 2025 23:09
Bi de sıcak kompres kanalları daha çok tıkıyor ılık kompres beni çok rahatlatmıştı
B
Büşra M. Ç.
23 Aralık 2025 00:03
Ben duşta suyun altına girip elle sağım yapmıştım. Ters emzirme çok canımı yakmıştı çünkü o an tutamadı herhalde
E
Esra A.
23 Aralık 2025 04:03
Yaklaşık 2ay önce bende yaşadım. Bütün tavsiyeleri yaptım. Sağdım hem elle hem makineyle. Duşta masajlar yaptım fakat bir yerdeki düğümü çözemedim. Doktordan zorla ultrason istedim. Ve apse olduğunu gördük. Doktor şırınga ile çekti(bildiğin yeşilimsi süt) ve etkili bir antibiyotik verdi. Doktor bile inanamadı apse olduğuna çok nadir görülüyormuş.elinle sağdığında boşalmıyorsa doktora gitmenizi tavsiye ederim bende çok çektim
İ
İlayda G. ..
24 Aralık 2025 05:59
Eger süt gelmiyorsa bölgede ısı farkı varsa ateşiniz çıkıyorsa apse olmuş olabilir ben de apse drenajı yapıldı ve 10 gün hastane yatışım oldu sıcak uygulama kesinlikle yapmayın memeye sert baskılı masaj yapmayın uzun şiddetli sagım yapmayın sagım yapın ama kısa kısa sık sık lenf drenajı masajı yapın ben de bistiri ile kesi açılarak apse boşaltımı yapıldı geç kalmadan bir meme cerrahi ya da genel cerrahi ile görüşün
K
Kursunlu
24 Aralık 2025 09:13
Emzirdikten sonra sogukbuz kulanin
Z
Zeynep A.
25 Aralık 2025 19:34
Çok teşekkür ederim herkese doktora gittim antibiyotik kullanmaya başladım ancak bir değişiklik olmadı cumartesi ultrasona gireceğim inşallah şifa bulurum
Y
Yeliz A.
26 Aralık 2025 20:44
Bende ilk dogum yaptığımda memem bildiğiniz taş gibi olmuştu tıkanmıştı ve koltuk altım beze beze şişmişti ben doktora gitmedim cünkü zaten genel cerrahi doktorunun yanında asistanlık yapıyorum kendimde herşeyi denedim ılık soğuk kompleks duşta masaj vb vb çok saçma bi şekilde mememe ve koltuk altıma yaptığım at kılı fırçasıyla ters yöne ve düz yöne yaptığım fırçalama ile bezeler anında açıldı elinizde varsa bi deneyin belki iyi gelir