Geçmeyen Kanlı Kaka Testler Temiz Çıktı

38 görüntüleme
Şeyma S. .

Şeyma S. ..

22 Temmuz 2025 08:44
Kızımız 4 aylık 1 aydır kakasında kan görülüyor gizli kan pozitif çıktı 3 hafta süt ürünleri ve yumurta diyeti yaptım hala kan devam etti ve kakasını yaparken canının yandığına şahit oluyoruz tahin et kıyma domates(benim alerjim var) tükettim kan devam etti kan geldiği gün huzuru uykusu neşesi bi anda gidiyor makatına bakıldı çatlak yok kapsamlı alerji testi yaptırdık (alex testi) alerjisi çıkmadı doktor bi sorun yok dedi kilo alımı çok iyi sancıları huzursuzluğu yok genel olarak, altından bir şey çıkmaz diyetini aç dedi 4 gündür diyeti yavaş yavaş açmak istedim yumurta labne ve krema denedim kremanın ertesi günü tekrar kan geldi gastroentoroloji doktoruna yönlendirdi ne yapacağımızı şaşırdık tahliller temiz ama kan var
D

Deniz Ç.

22 Temmuz 2025 09:29
Benim de bebeğim de alerji vardı şuan 12 aylık. Süt ve süt ürünlerini kesin domates ve et yemeyin tahin(susamdan) alerji yapabilir. Testler genelde temiz çıkar ama siz deneyerek yapmalısınız ben 6 ay boyunca diyet yapmıştım. Şu an hala domates yumurta kuru yemiş yediği zaman ciltte döküntü oluyor
D

Deniz Ç.

22 Temmuz 2025 09:31
Yediğiniz her şeyi not edin. Alerji yapmayan besinler tüketin Bebek düzeldikten sonra teker teker alerji yaptığını düşündüğünüz besinleri yiyip gözlemleyin ve not alın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir