Geçmeyen Kanamalı Pişik

65 görüntüleme
B

Büşra A.

7 Ocak 2026 19:26
3 aylık bebeğimin geçmeyen pişiği var. Makatın bitişinde hemanjiom da var. Hemenajiomun üzerinde bile pişik oluştu ve kanıyor. Bepanthol baby ve hamazinc krem kullandım gün içerisinde15-20 dakika açık da bırakmaya çalışıyorum fakat kanaması o zaman da devam ediyor. Ne yapmam lazım? o kanıyor ben ağlıyorum. Lütfen yardımcı olun 😢
Betül .

Betül ..

7 Ocak 2026 19:32
En başta çok geçmiş olsun.Ilık su oturmaları yapabilirsiniz.Pişik olan yeri ıslak mendil yerine saf su ve pamukla temizleyip kurumasını sağlayın.Onun dışında eczanelerde de var kırmızı kantaron yağı.Pişiğe çok iyi geliyor.Umarım sizin derdinize de derman olur🙏🏻🌸
N

NUR

7 Ocak 2026 19:34
Bezi degistirseniz bide ben sudocrem kullanıyorum çok fayda ediyo
Betül .

Betül ..

7 Ocak 2026 19:36
Evet sudocrem benimde hep elimin altında ama kanamalı pişiği çok hızlı tedavi etmiyor ama hafif kızarıklı pişiklerde etkili
A

Arzu A. .. Y. ..

7 Ocak 2026 19:39
Ben yaşamıştım aynısını madecasol hamezing vermişlerdi
A

Arzu A. .. Y. ..

7 Ocak 2026 19:39
Birde kaka yaptığında yıkamamı söylemişti doktor
B

Büşra A.

7 Ocak 2026 19:41
Bez değişimini denedim o da kâr etmedi. Pamuk kullanıyorum ıslak mendil hiç kullanmadım. Üç gündür yıkayarak temizliyorum. Hemanjiomdan dolayı kantaron yağını önermiyorlar. Hepinize çok teşekkür ederim
A

Arzu A. .. Y. ..

7 Ocak 2026 19:43
Saba
Sabah akşam sürmüştüm hatta biz daha küçükken yaşamıştık
N

Nurten

7 Ocak 2026 19:50
Ben kantoron yağında çok fayda bulmuştum. Her alt açmada sürmüştüm. Azalmaya başladıkça sudocream de kullanmaya başladım. Geçincede yapı bırakıp her alt açmada sudocream sürdüm. Zeytinyağından ve arko nemin eski tüp nemlendiricileri var onlardam fayda görende var. Özellikle arko nem yeşil tüp olandan

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir