Geçmeyen Kaka Sorunu

138 görüntüleme
A

Alara K.

17 Aralık 2025 05:53
Bebegim 26 haftalik 6.ayi tamamkamak uzereyiz. Cok gazli bir bebekti ve son 3 aydir kaka yaparken asiri ikinma ve takviyesiz yapamama var. Doktorumuz dulco 8mg verdi, gunlluk kullaniyorduk son bir aydir iki gunde bir kullaniyoruz. Nbl probiyotik damlayi yenibitirdik. Ek gidaya da gecmedik. Karma besleniyor. Kakasi yumusasa da sorunu devam ediyor. Su an son kakasi sert degildi ama asiri yogundu afedersiniz cig kofte gibi. Ne yapacagimi sasirdim ek gidaya gecemiyorum. Destekli oturuyor
A

Alara K.

18 Aralık 2025 18:45
Bir yon gosteren olursa cok sevinirim
N

Naime

18 Aralık 2025 20:27
Zeytinyağı içirin
E

Elif B. ..

18 Aralık 2025 21:10
Mama kullanıyorsanız ondan olabilir benim kullandığım mamada kızımı bu şekilde yapmıştı değiştirdim şuan normalleşti
C

Cennet K. ..

19 Aralık 2025 19:06
Doğduktan 1 hafta sonra başladı bu gaz ve kabızlık hala da devam ediyor şu an 6 aylık son zamanlarda kabızlığa bir nebze olsun çaremiz ek gıda oldu ama gaz hala devam çok mama denedim hiçbirinden verim alamadık ek gıdada da kuru kayısı ve zeytinyağı mucize oldu ama diğer bebekler gibi her şeyi veremiyorum muz bile yani çünkü hemen kabız oluyor en son en iyi gelen mama da hipp combiotik oldu ama suyunu hep 5 ml fazla koydum ve günde 1 veya 2 mamaya çok az hakiki zeytinyağı ekledim
A

Alara K.

21 Aralık 2025 17:25
Hipp combiotik kullandim dogdugundan beri bir de sma comfort deneyeyim dedim bakacagim. Dulcosoftu kesin dediler, zeytinyagi koy her seyine dediler, koyuyordum arada artik hep koyuyorum bugun, bakalim nezaman kaka yapacak. Cok gazliydi zaten hala bazen asiri gaz atagi yasiyor.ek gidada muza ve patatese cesaret edemiyorum ben de henuz ama bir sekilde alismasi lazi. Armut suyu iyi geldi bir de hipp kavanoz erik onerdiler.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir