Gecmeyen Kabizlik

137 görüntüleme
Z

Zeynep ..

3 Nisan 2026 17:03
23 aylik kizimda kabizlik var duphalac x-m diet gibi ilaclar kullaniyoruz ama cok ise yaramiyor lifli beslenme yapiyor makattaki catlak hametan kullaniyoruz gecmedi kaka gelimce kendini sıkıyor yaomiyor kabizlik sorununu 1 senedir cozemedik surekli doktora gidiyoruz kabizlik poliklinigine bile gittik diyetisyen esliginde ama 1 ay iyise yine tekrarliyor
S

Sibel Ç. ..

3 Nisan 2026 17:06
Akasya gamı tavsiye ederim ama düşük dozla başlamanızı. Benim çocuğum da bu yüzden ishal oldu. Akasya gamı bağırsak düzenleme olarak iyi bir ürün. Yine de doktorunuza da danışın.
Z

Zeynep ..

3 Nisan 2026 17:07
Sibel Çınar
Akasya gamı tavsiye ederim ama düşük dozla başlamanızı. Benim çocuğum da bu yüzden ishal oldu. Akasya gamı bağırsak düzenleme olarak iyi bir ürün. Yine de doktorunuza da danışın.
Tesekkur ederim arastirip doktorumuza sorup deniyicem artik bas edemedigimiz bir durum oldu cunku tavsiyeniz icin sagolun
S

Sibel Ç. ..

3 Nisan 2026 17:08
Bir de Hindistan cevizi yağı deneyin.
Z

Zeynep ..

3 Nisan 2026 17:51
Sibel Çınar
Bir de Hindistan cevizi yağı deneyin.
Onu denedik 1 2 hafta iyidi sonra yine fayda etmedi
M

Mine H.

3 Nisan 2026 17:55
probiyotik deneyin ayrıca Hindistan cevizi yağı gerçekten iyi geliyor düzenli kullanmada
G

Gülcan Ş.

3 Nisan 2026 18:02
çok gecmıs olsun bizde de makatta yara vardı hametan mupiderm anestol kremlerini karıştırıp makat içine sürmeye çalışıyordum o da çok fayda etmedi bizde gidip lavma yaptırdık korkudan ağrıdan yapamıyordu bebegım sonra düzeldi ama yine başladık sabah akşam duphalac öğlen de tribuat kullanıyoruz
Z

Zeynep ..

3 Nisan 2026 18:45
Mine Han
probiyotik deneyin ayrıca Hindistan cevizi yağı gerçekten iyi geliyor düzenli kullanmada
Probiyotik kullaniyoruz surekli hindistan cevizi yagina tekrar basliycam
Z

Zeynep ..

3 Nisan 2026 18:46
Gülcan Şahan
çok gecmıs olsun bizde de makatta yara vardı hametan mupiderm anestol kremlerini karıştırıp makat içine sürmeye çalışıyordum o da çok fayda etmedi bizde gidip lavma yaptırdık korkudan ağrıdan yapamıyordu bebegım sonra düzeldi ama yine başladık sabah akşam duphalac öğlen de tribuat kullanıyoruz
Bizde gunde 3 kez 4 ml duphalac kullaniyoruz oncesinde de xm diet kullandik o hic fayda etmedi gecen lavman yaptik sonra 3 gun rahatto simdi yine tekrarladi
Z

Zeynep ..

3 Nisan 2026 18:48
Zeynep
Probiyotik kullaniyoruz surekli hindistan cevizi yagina tekrar basliycam
Tesekkur ederim oneriniz icin ayrica insallah cozum buliriz
Z

Zeynep ..

3 Nisan 2026 18:49
Gülcan Şahan
Sizede gecmis olsun bu arada makat catlagindan zTen tutuyolar doktor catlak duzelmedikce kendini sıkar bu tekrarlar demisti
G

Gülcan Ş.

3 Nisan 2026 20:54
Zeynep
Sizede gecmis olsun bu arada makat catlagindan zTen tutuyolar doktor catlak duzelmedikce kendini sıkar bu tekrarlar demisti
bizim ki tutmaya başladı işte ilaç kullanıyoruz düzelene kadar ya
Z

Zeynep ..

3 Nisan 2026 20:57
Gülcan Şahan
bizim ki tutmaya başladı işte ilaç kullanıyoruz düzelene kadar ya
Insallah en kisa surede sonuc aliriz da kurtuliriz bu kabiz sorunundan
G

Gülcan Ş.

3 Nisan 2026 22:06
Zeynep
Insallah en kisa surede sonuc aliriz da kurtuliriz bu kabiz sorunundan
Ayy inşallah yaa ama ben kabızlıktan da razıyım kızım iki kez nöbet geçirdi sebebi bilinmiyor nörolog üçüncü de daha kötü şeyler olabilir o yüzden inşallah kabıLkıtan dır i durduk yere nöbet geçirmesi daha kötü dedi
Z

Zeynep ..

3 Nisan 2026 22:10
Gülcan Şahan
Ayy inşallah yaa ama ben kabızlıktan da razıyım kızım iki kez nöbet geçirdi sebebi bilinmiyor nörolog üçüncü de daha kötü şeyler olabilir o yüzden inşallah kabıLkıtan dır i durduk yere nöbet geçirmesi daha kötü dedi
Cok gecmia olsun insallah birdaha yasamazsiniz gercekten cok zor s3bepsiz gecirilen bir nobet mi
G

Gülcan Ş.

3 Nisan 2026 22:12
İnsallah yaa evet sebebi bilinmiyor her iki nöbette kabızlık problemimiz vardı zaten
G

Gülcan Ş.

3 Nisan 2026 22:12
O yüzden ben kabız olmamasına acı çekmesine ıkınmamasına daha çok dikkat eder oldum
Z

Zeynep ..

3 Nisan 2026 22:15
Gülcan Şahan
O yüzden ben kabız olmamasına acı çekmesine ıkınmamasına daha çok dikkat eder oldum
Bol bol lifli beslememiz gerekiyor galiba insan ister istemez korkuyor herseyden Allah saglik versin yavrularimiza hemen atlatsinlar
G

Gülcan Ş.

3 Nisan 2026 22:16
Amin inşallah yaa beterin beteri var hamdolsun yine de Rabbim size de şifa versin inşallah
Z

Zeynep ..

3 Nisan 2026 22:32
Gülcan Şahan
Amin inşallah yaa beterin beteri var hamdolsun yine de Rabbim size de şifa versin inşallah
Cok tesekkur ederim hepimize insallah
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir