Gecmeyen Kabizlik
137 görüntüleme
Z
Zeynep ..
3 Nisan 2026 17:03
23 aylik kizimda kabizlik var duphalac x-m diet gibi ilaclar kullaniyoruz ama cok ise yaramiyor lifli beslenme yapiyor makattaki catlak hametan kullaniyoruz gecmedi kaka gelimce kendini sıkıyor yaomiyor kabizlik sorununu 1 senedir cozemedik surekli doktora gidiyoruz kabizlik poliklinigine bile gittik diyetisyen esliginde ama 1 ay iyise yine tekrarliyor
S
Sibel Ç. ..
3 Nisan 2026 17:06
Akasya gamı tavsiye ederim ama düşük dozla başlamanızı. Benim çocuğum da bu yüzden ishal oldu. Akasya gamı bağırsak düzenleme olarak iyi bir ürün. Yine de doktorunuza da danışın.
Z
Zeynep ..
3 Nisan 2026 17:07
Akasya gamı tavsiye ederim ama düşük dozla başlamanızı. Benim çocuğum da bu yüzden ishal oldu. Akasya gamı bağırsak düzenleme olarak iyi bir ürün. Yine de doktorunuza da danışın.
S
Sibel Ç. ..
3 Nisan 2026 17:08
Bir de Hindistan cevizi yağı deneyin.
Z
Zeynep ..
3 Nisan 2026 17:51
Bir de Hindistan cevizi yağı deneyin.
M
Mine H.
3 Nisan 2026 17:55
probiyotik deneyin ayrıca Hindistan cevizi yağı gerçekten iyi geliyor düzenli kullanmada
G
Gülcan Ş.
3 Nisan 2026 18:02
çok gecmıs olsun bizde de makatta yara vardı hametan mupiderm anestol kremlerini karıştırıp makat içine sürmeye çalışıyordum o da çok fayda etmedi bizde gidip lavma yaptırdık korkudan ağrıdan yapamıyordu bebegım sonra düzeldi ama yine başladık sabah akşam duphalac öğlen de tribuat kullanıyoruz
Z
Zeynep ..
3 Nisan 2026 18:45
probiyotik deneyin ayrıca Hindistan cevizi yağı gerçekten iyi geliyor düzenli kullanmada
Z
Zeynep ..
3 Nisan 2026 18:46
çok gecmıs olsun bizde de makatta yara vardı hametan mupiderm anestol kremlerini karıştırıp makat içine sürmeye çalışıyordum o da çok fayda etmedi bizde gidip lavma yaptırdık korkudan ağrıdan yapamıyordu bebegım sonra düzeldi ama yine başladık sabah akşam duphalac öğlen de tribuat kullanıyoruz
Z
Zeynep ..
3 Nisan 2026 18:48
Probiyotik kullaniyoruz surekli hindistan cevizi yagina tekrar basliycam
Z
Zeynep ..
3 Nisan 2026 18:49
G
Gülcan Ş.
3 Nisan 2026 20:54
Sizede gecmis olsun bu arada makat catlagindan zTen tutuyolar doktor catlak duzelmedikce kendini sıkar bu tekrarlar demisti
Z
Zeynep ..
3 Nisan 2026 20:57
bizim ki tutmaya başladı işte ilaç kullanıyoruz düzelene kadar ya
G
Gülcan Ş.
3 Nisan 2026 22:06
Insallah en kisa surede sonuc aliriz da kurtuliriz bu kabiz sorunundan
Z
Zeynep ..
3 Nisan 2026 22:10
Ayy inşallah yaa ama ben kabızlıktan da razıyım kızım iki kez nöbet geçirdi sebebi bilinmiyor nörolog üçüncü de daha kötü şeyler olabilir o yüzden inşallah kabıLkıtan dır i durduk yere nöbet geçirmesi daha kötü dedi
G
Gülcan Ş.
3 Nisan 2026 22:12
İnsallah yaa evet sebebi bilinmiyor her iki nöbette kabızlık problemimiz vardı zaten
G
Gülcan Ş.
3 Nisan 2026 22:12
O yüzden ben kabız olmamasına acı çekmesine ıkınmamasına daha çok dikkat eder oldum
Z
Zeynep ..
3 Nisan 2026 22:15
O yüzden ben kabız olmamasına acı çekmesine ıkınmamasına daha çok dikkat eder oldum
G
Gülcan Ş.
3 Nisan 2026 22:16
Amin inşallah yaa beterin beteri var hamdolsun yine de Rabbim size de şifa versin inşallah
Z
Zeynep ..
3 Nisan 2026 22:32
Amin inşallah yaa beterin beteri var hamdolsun yine de Rabbim size de şifa versin inşallah
Yükleniyor...