Geçmeyen Kabizlik

39 görüntüleme
S

Sabriye N.

18 Ağustos 2025 10:44
Kızlar bebeğim 13 aylık 1 haftadır geçmeyen bir kabızlığı var ne denediysem de fayda etmedi benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba. Yada onerileriniz neler. Sıvı alımı da iyi anne sütünü çok içiyor karı gıda pek yemiyor ondan dolayı mı böyle sık sık kabızlık yaşıyoruz anlamıyorum
Fadile B.

Fadile B.

18 Ağustos 2025 10:45
Benim bebeğim kabızlık yaşadığında Mesela bugün Bebeğim kabız Ben diğer gün bebeğime genellikle yoğurt la olan tarifleri yapıyorum yoğurtlu meyveli püre yoğurtlu pilav yoğurtlu kayısılı püre diğer gün gayet rahatlamış bir şekilde günümüze devam ediyoruz
N

Nazlı E. ..

18 Ağustos 2025 10:50
Bende çok yaşadım ya 20 gün kaka yapmadı aylarca böyle devam etti probiyotik kullandık o ara düzeliyor sonra gene kabız şimdi de devamlı ishal zaman geçtikçe düzene girer inşallah bol bol su Kays’ı zeytin yağı bilindik şeyler tavsiye ederim ama bazen de çok etkili olmuyor gelişimle alakalı bence hepsini yaptım zamanında doktorumuz bazen sindirim sistemi gelişmedi için olabilir demişti
S

Selen K. B.

18 Ağustos 2025 11:02
Kuru kayısınız varsa sıcak su içerisinde biraz bekletin veya sıcak su içerisinde kaynatın Daha sonrasında püre haline getirin yoğurtla karıştırarak böyle içirebiliyorsunuz da kaynattığımız kayısıyı kaynattığımız suyla içirin kesin çözüm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir