Geçmeyen İsilik

85 görüntüleme
M

Merve S. ..

31 Temmuz 2025 20:04
Kızımda geçmeyen isilik var her gün duş alıyor çok ince giyiniyor gece tek zıbın ile yatıyor ama azalmak yerine çoğalıyor cildiye doktoruna götürdük en son krem verdi atopik ciltler için olan nemlendirici ile karıştırıp sürüyorum ama geçmiyor. Ne yapabilirim başka sırtı poposuna kadar boynu çene altı omuzları yanağınin bir kısmı ne geciriir bu isilegi
Klinik p. G. U.

Klinik p. G. U.

31 Temmuz 2025 20:25
Ben alerji uzmanına götürdüm bi karışım verdi kızamıklarına sürdüm geçirdi sadece kızarınca sürüyorum onun harici sabah ve akşam duş aldırıyorum hemen Biodermanın atoderm intensive baume kremini sürüyorum geçmeyen pişikleri geçti. Kesinlikle bu krem mucize gibi zaten kızarıkları azaltma ve cilt bariyerini koruma üzerine etkiliymiş başka çok krem denedim hiç biri böyle işe yaramadı
M

Merve S. ..

1 Ağustos 2025 11:56
Çok teşekkür ederim onu da denerim yeter ki çocuğum rahatlasın 🙏
G

Gamze K.

3 Ağustos 2025 12:36
Merhaba benim de geçen yıl oğlumda isilik vardı sürekli tekrarlıyordu pamuğa gül suyu döküp sürekli olan bölgeleri siliyordum hem duş aldırıp hemde silin gül suyu ile. Ben buzdolabına koyuyordum gül suyunu hem ferahlama etkisi saglasın diye. Umarım çözüm olur geçmiş olsun
Ş

Şeyma K.

6 Ağustos 2025 21:42
Merhaba bende 1 hafta öncesine kadar bu konudan çok müzdariptim.
K

Kezban T. ..

6 Ağustos 2025 21:44
Merhabalar bizim de 10 gündür aynı problem var geceleri daha da çok artıyor
Ş

Şeyma K.

6 Ağustos 2025 21:47
İlk olarak bir çok kişi tarafından yapılan yorumları okudum hepsini topladım ve bir yol izledim . İlk olarak her gün ılık duş aldırdım evi serin tuttum vücuduna bebek yağı ile destekledim gün içinde sudocrem pişik kremi ile isilik olan yerlerini güzel nemlendirirdim bunu düzenli şekilde kullandıktan sonra önerilere bakarak mustela markasında ait atopik kremini aldım. Onuda gene her gün bir kere vücudunun tamamamına sürdüm bu şekilde şuan hiç kalmadı diyebilirim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir