Geçmeyen İshal …

63 görüntüleme
Yağmur G.

Yağmur G.

7 Ağustos 2025 05:18
Merhaba hocam . 15 aylık kızım 3 haftadan fazladır ishal .İlk kusma ile başladı herşey gece birden kalkıp fışkırır şekilde kusmaya başladı .Ertesi günde ishali başladı . Bütün testleri temiz çıktı biyokimya vs tam 4 kez gaita baktırdık . Çok sıvı kaybettiği için 3 gün yatış yaptık . Bu arada kızımın daha önce herhangi bir rahatsızlığı sıkıntısı yoktu çok enerjik bir bebek . Flagyl,raxerin ve maflor kullandım . Maflor ve raxerine hala devam ediyorum . İshali günde bir adete düşmüştü katılaşmıştı iki gündür tekrar arttı günde 5 kez yapıyor . Doktora sorduğumda yazın olabiliyor çocuklarda dedi uzun sürüyormuş bazılarında. Ama benim içim hiç rahat değil ne yapmalıyım ? Gastroentorolojiden randevu aldım sizinde tavsiyeniz nedir ?
Ç

Çağla y.

7 Ağustos 2025 06:11
Merhaba rota aşısı yaptırmış mıydınız?
C

Cansu K.

7 Ağustos 2025 10:03
Merhabalar geçmiş olsun benim oğlum da aynı anlattığınız şekilde flagly tribudat diafurly kullandım reflör de aldım kullanıyorum hepsini hala devam ediyor kusması ishali de hafif sıvımsı gibi ne yapacağımızı bizde bilmiyoruz gaita testleri temiz çıkıyor bir çözüm bulabildiniz mi
Yağmur G.

Yağmur G.

7 Ağustos 2025 11:59
Rota aşısını yaptırmıştım evet . Gaita testlerinde hepsıne bakıldı tertemiz kan testleride tertemiz . Zaten ishalinda kan vs yok çok şükür . Ateşide hiç çıkmadı . Bugün götürdüm doktora 6 üzeri dolu dolu ishal olursa getirirsiniz sıvı takviyesi alır onun harici ishali kesicek bir ilaç yok dedi . Yaz aylarında artan bir salgınmış şuam birçok hasta böyleymiş dedi . Ekstra tehlikeli bir durum yok dedi . Probiyotik kullanın düzenli beslensin bol su içiriin ve mumkun mertebe dısarı cıkarmayın baska mikroplara maruz kalmasın dedi.
Yağmur G.

Yağmur G.

7 Ağustos 2025 12:02
Sizde kusma devam ediyormus ishalin üzerine kusma olması ciddi sorun yaratıyor zaten biz başta bu yüzden yatış yaptık mecburen cok sıvı kaybı oldu kustuğu için. Bulantı için serum aldı zofrandı adı sanırım .Sizde dikkat edin . Ayrıca ben raxerinde kullandım.doktora götürün tekrar kusması cok dıyın yoksa ılgılenmıyorlar ne yazıkkı
C

Cansu K.

8 Ağustos 2025 09:09
Öyle maalesef ki Allah şifa versin hepimize inşallah umarım bir an önce atlatırız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir