Geçmeyen Huysuzluk

291 görüntüleme
Esma

Esma

Premium Üye
29 Haziran 2026 23:48
bebeğimde geçmeyen huysuzluk var napıcam bilmiyorum 2 saat 3 saat 5 saat ağlıyor çok zorlanmaya başladım artık psikolojim kaldırmıyor. kolik olsa akşam saatlerinde başlar huysuzluk diyor bizimki farketmiyor sabah 8den öğlen 11 12 ye kadar aralıksız ağladığı bile oldu. 4 ay doluyor ne zaman hafifleyeceğiz bilmiyorum uyku düzenimiz de çok bozuldu geceleri çok sık uyanıyor yenidoğan döneminde daha uzun uyuyordu
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
29 Haziran 2026 23:48
Bebeğinizin geçmeyen huysuzluğu sizi zorluyor gibi görünüyor. Bebeğinizi anlamaya ve ona yardımcı olmaya çalışalım.

Huysuzluk, bebeklerde oldukça yaygın bir durumdur. Genellikle kolik olarak adlandırılır, ancak kolik genellikle akşam saatlerinde başlar. Senin bebeğin ise gün içinde de ağlıyor.

Şu önerileri deneyebilirsin:

1. Bebeğinizin karnı rahat mı? Bebeğinizin gazı varmı, kabızlık mı var? Bebeğinizin karnını masaj yaparak rahatlatmayı dene.
2. Uykudan önce rahatlatıcı bir rutin Bebeğiniz için gece uykudan önce rahatlatıcı bir rutini dene. Örneğin, sıcak banyo, okşama, şarkı söyleme.
3. 4.ay Bebeğiniz 4.ayını geçiyor. Bebeğiniz için oyuncak seç ve o ile oyna.
4. Doktorunuza danışın Bebeğinizin huysuzluğunun altta yatan bir sebebi olabilir. Doktorunuzla konuşun ve önerilerini alın.

Sabır ve sebeplere açık fikir yürütün.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
N

NUR

30 Haziran 2026 07:41
Benim bebeğimde öyleydi 6-7 aylık oluncaya kadar duzelmedi çok kusuyodu gaz sancısı vardi yenidogan döneminde de aynı şekilde hiç uyumuyordu şuan 12 buçuk aylık hala bile geceleri 3-4 defa kesin kalkiyo hala çok mızmız atak dönemleri Oluyo bi yeri ağrıyabilir bi kere ağrı kesici verin çok ağladığı zaman sakinlesirse demekki bi yeri agriyo bi doktora sorun ama bende goturmustim zamanla düzelir dedi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir