Geçmeyen Hırıltı H. K

35 görüntüleme
S

Songül Y.

14 Nisan 2026 10:23
Kızım 3 aylık 2 hafta önce rsv atlattık ne yaparsam yapayım hırıltıyı geciremiyorum ne yapacağım
G

Gülşen O.

14 Nisan 2026 10:27
Benim kızım da iki aylık iken rsv atlattık daha doğrusu yaklaşık beş gün önce atlattık diyebilirim aynı şekil hırıltı hiçbir şekilde geçmiyor araştırdığım kadarıyla da kendi kendine zaten öyle kolay geçmezmiş galiba bazılarının ki bir ay sürüyor bazılarında iki ay sürüyormuş bazılarında dört beş günde geçiyormuş ama geçmiyorsa geçmiyor yani ne kadar burnunu temizlesen de o hırıltı genizden diyorlar yapacak bir şey yok maalesef bu süreçte burnunu hep açmaya devam etmekten başka yapacak bir şey yok geçmiş olsun
S

Songül Y.

14 Nisan 2026 15:02

Gülşen Olgun

Benim kızım da iki aylık iken rsv atlattık daha doğrusu yaklaşık beş gün önce atlattık diyebilirim aynı şekil hırıltı hiçbir şekilde geçmiyor araştırdığım kadarıyla da kendi kendine zaten öyle kolay geçmezmiş galiba bazılarının ki bir ay sürüyor bazılarında iki ay sürüyormuş bazılarında dört beş günde geçiyormuş ama geçmiyorsa geçmiyor yani ne kadar burnunu temizlesen de o hırıltı genizden diyorlar yapacak bir şey yok maalesef bu süreçte burnunu hep açmaya devam etmekten başka yapacak bir şey yok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim yalnız olmadığımızı bilmek gerçekten rahatlattı sizede geçmiş olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir