Geçmeyen Hırıltı

80 görüntüleme
Z

Zahide.

30 Ocak 2026 13:23
3 aylık bebeğim var doktor kontrolüne götürdük ciğerleri temiz herhangi bi sıkıntısı yok dedi ama hırıltısı var burunları temiz bu neyden kaynaklı olabilir
Afranur K.

Afranur K.

30 Ocak 2026 13:29
Burnu anlık kapanıyordur, siz yine de en azından uyumadan önce burnunu temizleyin serum ve aspiratörle.

Odanın nem oranını 45-60 arasında tutmaya özen gösterin kış ayında peteklerden dolayı ekstra kuruluk oluyır.

Çok sıcak bir ortam oluşturmayın bi de 22 derece ideale yalın. 23 bile sıcak kalıyor tıkanıklık için maalesef.

Kuru-soğuk hava cihazları var onlardan destek alabilirsiniz odayı nemlendirmek için.

Bi de günlük rutin bir soğuk hava yürüyüşü nefeslerini açıyor bence. Gündüz ben gidemezsem mesela akşam eşim gelince mutlaka birazcık gezdiriyorum soğuk havada, ikisini de yapamazsam biraz balkonda takılıyoruz hem uykusunu kaliteli hale getiriyor hem de nefesini.

Bi de sürekli sırt üstü yatırmayın mutlaka sağa - sola dönük çevirip hava yollarının baskıya maruz kalmasını engelleyin. Sadece kafa şekillenmesi için değil rahat nefes almak için de sağa-sola dönük yatmak kıymetli
Ümran A.

Ümran A.

30 Ocak 2026 14:19
Merhabalar , ilk 6 ay hırıltı olması normal demişti bizim doktorumuz eğer öksürük ve ciğerlerinde herhangi bir şey yoksa🍀 Genzine süt kaçması bile hırıltıya sebep olabiliyormuş. Siz her gün burun temizliği yapmaya özen gösterin yine de 🐣
Z

Zahide.

30 Ocak 2026 15:03
Evet sürekli temizliyoruz aslında ama hep aynı artık şey düşünmeye başladım besin alerjisi de bunu yapar mı ? Her kakası cıvık ve mukuslu geçmiyor hiç mukus kan vs yok o yüzden direk alerji de diyemiyoruz aklıma bu geldi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir