Geçmeyen Hırıltı
123 görüntüleme
L
Leyla A. ..
13 Ocak 2026 19:23
Şuan 2 aylık bir aylıkken hırlıtı dı bsşladı ve hala geçmedi doktor götürdüm normal dedi bırunu hep yıkıyorum ama burunu da temiz bişey yok oda ısısı nem de iyi ama hırıltısı geçmiyor bide hep burunu tıkanık gibi ama temizlediğim de hiç bişey yok ama burunu tıkanık hala var çözemedim ben ya ne yapmalıyım
M
Münevver Y.
13 Ocak 2026 19:24
Bizde de durum aynı şekilde ne yaptıysam geçiremedim. Nezle sonrası daha da arttı.
Z
Zeynep T. ..
13 Ocak 2026 19:26
Merhaba benim kızımda aynı bu şekildeydi doktoru yıkayın ama çekmeyin burnunu diyordu ama tıkanıyordu çocuk hırıltı vardı sürekli. Biz sürekli yıkadık günde 5-6 kez ağızla çekme değil de baby-vac ile temizleme yaptık Allah’a çok şükür iyi
L
Leyla A. ..
13 Ocak 2026 19:27
Evet ya bi türlü geçmedi ne yaptıysam doktorda bir yaşına kadar olması normal dedi ama bir türlü geçmiyor
L
Leyla A. ..
13 Ocak 2026 19:29
Bende hep yıkayıp çekiyordum sonra da sadece yıkıyordum öylece biraktım bende hiçbir şekilde geçmiyor yani
Z
Zeynep T. ..
13 Ocak 2026 19:29
İllaki oluyor evet kış ayı günlük temizleme yapıyoruz hep
L
Leyla A. ..
13 Ocak 2026 19:32
Evet ondanda kaynaklık olabilir bi yandan da dışarı çıkarınca hırıltılısı hiç olmuyor evdeken daha net şekilde duyuluyor.
T
Tubik
13 Ocak 2026 19:34
Oğlumda da aynı durum vardı çok takıntı yapmıştım sürekli burnunu yıkıyordum. Doktorumuz bir kaç kez baktı ciğerinde vs bişey olmadığını ve normal doğumda doğum kanalından geçerken bu tarz tıkanıklıkların olabileceğini ve kendiliğinden geçebileceğini söyledi. Bende burnu tıkanık olmadğı sürece yıkamayı bıraktım. 4.5 aylıkken kesildi sanırım hırıltısı kendiliğinden
S
Sevde K.
13 Ocak 2026 19:34
Soğuk buhar öneriyor osman hoca. Bununla ilgili kanalında detayli anlattığı videolar var. Geçmiş olsun
F
Fatma
13 Ocak 2026 19:36
Nezle demişti doktorumuz ama devam ediyor her gün temizlemeye çalışıyorum ilk başta sürekli oluyordu 1 haftayı geçti azaldı hırıltı ama yine var. Nezle mi hala olağan bir durum mu çözemedim.
L
Leyla A. ..
13 Ocak 2026 19:38
Sağolun sizde geçmiş olsun bizde aynı baktı bişey yok dedi sadece burunu yıka yeterli dedi bende şuan öyle yapıyorum
L
Leyla A. ..
13 Ocak 2026 19:39
Evet bendebaktım o video buhar veriyor um en son denemediğim o kaldı onu da yapıyorum şuan bakalım nasıl olacak
L
Leyla A. ..
13 Ocak 2026 19:40
Bizde nezle demedi baktı herşeye birşey yok dedi sadece burunu yıka yeterli dedi bir yaşına kadar devam eder bu dedi