Geçmeyen Hırıltı

142 görüntüleme
H

Hicran Y.

28 Kasım 2025 05:17
22 aylık erkek bebek. Pazar gününden beridir hırıltılı. Hatta çok huysuzlandığı için pazar günü acile götürdüm enfeksiyon çıkmadığı için antibiyotik kullanmadım ama hırıltı ve burun akıntısı geçmedi kreşe gittiği için gün içinde iki kez ağrı kesici kullandık. Ateşte olmadı. Hırıltısı için antibiyotik kullanmalı mıyım?
F

Figen ..

28 Kasım 2025 05:26
ben serum fizyolojikle buhar verdim iki üç gün içinde geçti ve o sıra burnunu da düzenli olarak temizledim siz de deneyebilirsiniz birde öksürük olursa bitkisel öksürük şurubu yazmıştı doktumuz onu kullandım fitospan siz de deneyebilirsiniz
H

Hicran Y.

28 Kasım 2025 06:01
Bizde öyle geçirirdik aslında ama bu sefer geçmedi. Çok kararsız ve arada kaldım antibiyotik için. Bu sefer de çevreden ilaç vermiyorsun baskısı yiyebiliyorum
Yasemin K.

Yasemin K.

28 Kasım 2025 06:08
Siz de yazmışsınız, enfeksiyon çıkmamış, o zaman niye antibiyotik verip yavrumuzun vücuduna yük bindirelim? Buhar verin, ılık duş aldırın, odasını nemli tutun. Başkalarının ne dediğinin hiçbir önemi yok, yavrunuza en iyi şekilde baktığınıza eminim. Kim sizden daha iyi bilebilir ki? 🌷
S

Sevgi K.

28 Kasım 2025 06:24
Aynı şikayetler bizde de vardı benim oğlum 13 aylık bize aferin şurubu verdi 3 gün kullandık bide ben tarhana verdim tavuk haşlama yaptım çok şükür düzeldik
Ö

Özlem Y. ..

28 Kasım 2025 15:58
Akciğeri dinlendiğinde bir durum var mı ? Ona bakın benim oğlumda aynıydı ama akciğer de enfeksiyon şüphelendi crp çok yüksek değil ama çıktı . Bende aynı sizin gibi geçiririz sandım ama bu sefer geçmedi. Eğer ciğerde bir şey yoksa kullanmayın. Hava verebilirsiniz serum fizyolojik ile etki ediyor
H

Hicran Y.

28 Kasım 2025 16:02
Yani şöyle ilk muayene eden çok kötü tıkanmış yatış yaparız belki falan dedi sonuç çıkana kadar doktor değişti. O da azıcık grip dedi ciğer filmine de baktı crp 7 çıktı sıradan ilaçları yazdı yolladı
H

Hicran Y.

28 Kasım 2025 16:05
İburaminde yazmıştı ama en son alerji doktorumuz grip ilaçlarıda çok masum değil deyince onuda kullanamadım. Hatta yapmadım umarım
Ö

Özlem Y. ..

28 Kasım 2025 16:09
Biz de crp 6 çıktı. Ateş de vardı iki gündür ABen poliklinik doktoruna götürdüm direk hava ilaçları ve antibiyotik verdi . En güzeli içinizi rahatlatmak adına sağlık ocağından ciğerlerini dinletin isterseniz. Eğer ciğerde sorun yoksa serum fizyolojik hava o da nemlendirme gayet iyi geliyor .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir