Geçmeyen Hırıltı

124 görüntüleme
M

Merve A.

25 Haziran 2025 10:20
Kızım 5 ay 20 günlük yaklaşık iki ay önce nezle tarzı birşey yaşadık. O zamandan beri sürekli olmayan bir hırıltı duyuyorum sanki boğazında balgam oluyor ve oksurunce geçiyor bir süre sonra yine duyuyorum. Onun harici birşeyi yok. Korkulacak bir durum mu hastaneye gitmeli miyim
M

Merve A.

25 Haziran 2025 10:22
Bilgisi olan varmı
T

Tuğba Y.

25 Haziran 2025 10:26
Ay bence hastaneye git yinede. Öksürük var mı bilmiyorum ama biz zor zamanlar yaşadık hırıltı yüzünden. Bende ilk basta gitmedim burun temizliğine dikkat ettim ama bir gecede öksürük başladı işte o zaman iş çok geçti.. 1hafta yattık hastanede çok ciddi bi hastalık geçirdik allah yaşatmasın kimseye. Bu hırıltı olayı beni endişelendiriyo artık. Hastalıktan sonra hırıltılar hemen geçmeye biliyormuş ama bizim nezle değil RSVdi ciğere inmişti keşke daha önce gitsem dedim bence gidin hemen kontrole havayla çözülür belki
Münevver K.

Münevver K.

25 Haziran 2025 10:42
Osman hocanın tavsiyesi ile nebülizatör kullanarak düzenli bir şekilde geçirebilirsiniz YouTube’da videosu var izlemenizi tavsiye ederim
C

Cansu Ç.

7 Temmuz 2025 17:45
Düzenli gittiğiniz doktorunuza reflü olma ihtimali var mıdır diye sorun. Benim kızımda 13 aylık ve yaklaşık 7. Ayına kadar sürekli hastalık ve hırıltı halinde geçirdik. Reflü ilacını kullanmaya başladıktan sonra hırıltı ve hastalıklar kesildi ve reflü belirtiside yoktu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir