! Geçmeyen Hastalık!

97 görüntüleme
H

Hülya B.

17 Mart 2026 08:03
Lütfen artık adam akıllı bir yönlendirme olsun 4 aylık kızım haftalardır öksürük, hırıltı, sesinde değişiklik, yutkunmada zorlanma, nefes verirken yaşlı insanlar gibi zorlanması var. 5 doktor gezdim hepsi aynı şekilde antibiyotik,ağrı kesici, ventolin, cortair verip duruyorlar iki gündür nefes aalıp verirken karnı inip kalkıyor. Burun temizliği günde 4 defa 1 gece olmak üzere yapıyorum, serum fizyolojik ile buhar veriyorum, pat pat vuruyorum dün balgam çıkarmış olmasına rağmen gece hiç uyumadı çok zorlandı. Göğsüne, sırtına zeytinyağı ile masaj yapıyorum ve artık çok yoruldum. 3 ay kontrolünde kilosu 6500 iken şuan 6400 e düştü nereye kadar böyle gidecek ne zaman düzelir cidden anne olarakta insan olarakta çok yoruldum kızım bu kadar ağır mı geçiriyor bu hastalığı gittiğimiz hiçbir doktor şu sebepten ötürü demeden sadece salgın var diyip ilaç yazıp gönderiyor. Ne zaman düzelir ?
Esra K.

Esra K.

Premium Üye
17 Mart 2026 08:08
Dün gece aynı şekilde yaşadık hiç uyumadı aynı semptomlar var rsv negatif ama geçmiyor çok yıprandım uykusuzluk ayrı bebeğime üzülüyorum o ayrı ne yapacağız bilmiyorum
H

Hülya B.

17 Mart 2026 08:16
Esra Karadeli
Dün gece aynı şekilde yaşadık hiç uyumadı aynı semptomlar var rsv negatif ama geçmiyor çok yıprandım uykusuzluk ayrı bebeğime üzülüyorum o ayrı ne yapacağız bilmiyorum
Rsv hakkında hiçbirşey söylenmedi tek yapılan röntgen çekip oksijen veriip göndermek kızımın oksijeni 85 e ve 80 e kadar düşmesine rağmen yapılan tedaviler bu sadece,m onun canı yandıkça ömrümden ömür gidiyor
Esra K.

Esra K.

Premium Üye
17 Mart 2026 08:17
Hülya Bayrakçı
Rsv hakkında hiçbirşey söylenmedi tek yapılan röntgen çekip oksijen veriip göndermek kızımın oksijeni 85 e ve 80 e kadar düşmesine rağmen yapılan tedaviler bu sadece,m onun canı yandıkça ömrümden ömür gidiyor
Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum bir an önce atlatırlar inşallah
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir