Geçmeyen Göbek Kanaması
143 görüntüleme
C
Cemile K. ..
11 Temmuz 2026 17:38
bebeğim 14 günlük 2 kere gümüş nitratla yakıldı göbeği ama hâlâ kan geliyo sulanıyo nasıl geçecek bu içinde bi pembelik var ağladıkça oda dışına çıkıyor hareket ediyor
D
Derya Ş.
11 Temmuz 2026 18:01
Benmde öyle olmustu kolikti bebegim cok ağlıyordu . Alt Bezinin oraya degmemesine dikkat edin bir pamuklu bezle karnı sarıp sabitlemeyi deneyin
Z
Zehra C.
11 Temmuz 2026 18:24
Bizim de öyleydi ben pamukla aldıkça tekrar oluyordu sağlık ocağındaki ebemiz hiçbir şekilde dokunma kendiliğinden kuruyup gidecek dedi öyle de oldu. Gümüş nitratla falan yakılmadi bizim ama. Sadece gelen kan kuruyordu onu oradan alınca tekrar kanıyordu. 14 gün için çok normal. Bizim geçmesi 20 günü bulmuştu belki daha fazladır. Oradaki kılcal damarlar sebep. Oluyormuş.

Hatice E.
Premium Üye
11 Temmuz 2026 19:53
Merhaba, benim bebeğiminde 3 kere yakıldı, 2. Yakılışından sonra hafif pembelik kaldı diye değdirmişti çocuk cerrahı. Gelişimsel bir sorun değilmiş bebeklerde olabiliyormuş biz ilk 2 sinde 3 gün oraya su değdirmedik kendiliğinden kurumasını bekledik birde bezlerken göbeğin biraz aşağısından bezleyin değmesin, bizdede kabuk bağlayıp düşüp sarı leke oluşuyordu ama geçmesi neredeyse 3 haftayı buldu çünkü ilk 1. Ay kontrolünde yakılmıştı sonrasında 10 gün arayla 2 kere daha gittik. Bu arada bazı bebeklerde daha fazla işlem yapılabiliyor demişti daha derine inerek yakılması gerektiğini iletmişti.tedirgin olmayın gerekirse çocuk cerrahı bu işlemi bir kaç kere daha tekrar edebilir çok geçmiş olsun 🙏🏻
G
Gülcan Ş.
11 Temmuz 2026 21:17
Bizim öyle olmuştu 2 kez yakılıp temızlendi banyo yaptırmadım bir süre üstüne temiz bezle kapatıyorduk kıyafeti atleti değdikçe kanıyordu sonra 1 ayı tamamlanınca geçti
Yükleniyor...