Geçmeyen Gaz Problemi

78 görüntüleme
T

Tuğçe E. M. ..

22 Haziran 2025 19:25
17 aylık kızım sadece anne süt alıyor bebeğim doğduğundan beri aşırı gazlıydı mukuslu gürültülü kakası vardı ancak o dönemde alerji açısından hekim değerlendirmedi ve başka alerjik semptomları yoktu. Ancak ek gıdaya başladığımızda yoğurt yediğinde aşırı gazı ve çoook ağlamaları oldu yoğurdu kestk düzeldi. Sonratekrar denedik yine sorun oldu.inek sütü alerji testi yapıldı kandan negatif ama intoleransı olabilir dendi. Hala geceleri bağırsak sesleri yüksek ve bebeğimi rahatsız edip kıvrandırıyor ağlıyor gazını çıkarmakta zorlanıyor reflü açısından bir şurup verildi şuan onu kullanıyoruz ancak herhangi değişiklik yok ne yapmam gerekiyor
S

Seçil .. K.

22 Haziran 2025 19:48
16 aylık oğlum doğdugundan beri gazlıydı 28 günlükken kandan alerji testi yapıldı negatifdi ama gaz sorunumuz asla bitmedi ek gıdada aynı sizdeki gibi yogurt yediğinde o gece asla uyumadı laktoz intoleransı olabilir dediler damla kullandık yine gaz devam etti deneme yanılma yer fıstıgına ve ananasa alerjisi oldugunu öğrendik daha neler çıkacak allah bilir doktorlarda bıktı artık benden ama alerjik oldugundan gazı bitmiyo olabilir ne yapılanilir başka bilmiyorum artık
T

Tuğçe E. M. ..

22 Haziran 2025 19:50
Gerçekten sorun gece sık uyanması değil ama onun o huzursuzluğu insanı üzen çok üzülüyorum ben başka gözlemleyemedim ne yazık ki
S

Semanur Ş.

22 Haziran 2025 20:10
Bazen alerji olmasada insanların hassasiyeti oluyor o yiyeceğe karşı ve bu geçmiyor mesela eşim süt içtiğinde aşırı mide gazı oluşuyor o gün rahat olmuyor veya domates yediğinde mide yanması yaşıyor vs. Bebeklerde de alerji olmasada o gıdaya karşı hassiyeti vardır mutlaka yoksa neden böyle yapsın rahatsız hissediyordur midesi yanıyordur belkide süt ürünlerini tamamen kesmek lazım daha sonra o gün ne verdiyseniz not alın bugün bunu verdim gaz oldu veya olmadı gibi o şekilde bulabilirsiniz neye hassas diye birde ayakları sıcak tutun mutlaka ordan da gaz alıyor bebekler
T

Tuğçe E. M. ..

22 Haziran 2025 20:13
Şuan ikimizde süt ürünleri tüketmiyoruz ve mide bağırsak sesleri azaldı gece canı yanar gibi ağlamıyor bide hala emiyor acaba oda gaz yapar mı. Şuan diş çıkarma döneminde olduğu için 4 köpek diş aynı anda zorluyor şuan yine geceleri uyanıyor ama geri uykuya çabuk dönüyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir