Geçmeyen Burun Tıkanıklığı

82 görüntüleme
İ

İpek E.

17 Aralık 2025 15:02
merhabalar bebeğim11 ay sekiz günlük yaklaşık iki aydır geçmeyen burun tıkanıklığıve hırıltı var . Burun spreyleri deniz suyu fizyolojik serumla yıkama çekme yapıyorum düzenli evi havalandiriyorum. Kac defa doktorlara götürdüm üstsolunum yolu diyip spreyle gönderiyorlar. Kimi mevsim geçişi diyor kimi alerjik olabilir diyor nabmam gerekiyor çözüm bulamıyorum
Ç

Çağla A.

17 Aralık 2025 15:16
Aynı sorunu bende şuan yaşıyorum doktorum geniz eti olabileceğini söyle ve kbb ye gitmem gerektiğini söyledi genizeti olan bebeklerde hapşırma ve tıkanıklık gibi gözlemlene biliyormuş ben henüz gitmedim bu bilgiyi yeni öğrendim belki size de faydası olur
İ

İpek E.

17 Aralık 2025 17:58
Çok teşekkür ederim bakalımbende bıgostereyim
E

Esra Ş. E.

25 Aralık 2025 22:32
Oğlumda da hapşurık geniz akıntısı hırıltı vardı.sabah ve akşam olmak üzere 10 dakika 3ml serum suyu ile nebuliztör uyguladım. 10 dk dolduktan sonradik pozisyonda sırtına 10-15 defa vurdum. Hırıltı hapşırma tıkanma 1 hafta içerisinde geçti
Z

Zeynep T. ..

25 Aralık 2025 22:44
Benim kızımda da yaşadık bu tıkanıklığı doktoru yıkamadan sonra çekmiyoruz orası nemli kalsın ki yutsun kuru kaldıkça tekrar dolar dedi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir